| VikingBoss1995 a întrebat:

Ce procesor sa aleg pret 1000 de lei.Amd sau Intel?

13 răspunsuri:
| Sebastyan122 a răspuns:

Iti recomand amd pentru jocuri si Intel pentru editarii aici depilda de tine ce vrei sa alegi atata tot ca amd se incalzeste mult mai repede dar merg mai bine jocurile, ex amd rayzen 5 e cu 10 20 fps la jocuri mai slabit pe langa Intel 7 si a da inca ceva scuze pentru gramatica si nu lasa pe altcineva sa aleaga in locul tau el poate vrea sa iti faca un rau dar eu ti=am dat un sfat faci ce vrei

| Alexuţ02 a răspuns:

Dacă ar fi să-ţi recomand un procesor, ar fi acesta

https://mediagalaxy.ro/......700BBAEBO/

Nu o să ai treabă la capitolul jocuri, nici măcar la cele apărute anul ăsta, asta bineînţeles depinzând şi de RAM / Placa video pe care le ai, nu e destul să ai un procesor foarte bun.

Decizia e a ta, dacă tu vrei să-ţi iei AMD, ia AMD, dacă vrei Intel, ia Intel, sfatul meu după cum ţi-am zis şi mai sus ar fi acel procesor. Dacă ar fi să-ţi spun şi de ce aş începe prin faptul că are 8 nuclee şi aş termina cu preţul, care e foarte bun pentru un astfel de procesor.

Dacă vrei ceva de la Intel, poţi alege ăsta, e fix 1000 lei, bugetul tău şi e i5 din a 7-a generaţie.

https://mediagalaxy.ro/......CSAI57400/

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Sebastyan122):

L-ai sfătuit destul de bine la partea cu unii poate-ţi vor răul, felicitări happy

| lpavel a răspuns:

Parerea mea e sa alegi Intel! De ce? ca e mai bun mai rezistent in jocuri etc. Amd alege doar daca nu prea ai bani ca sunt mai ieftine!

| lpavel a răspuns (pentru Alexuţ02):

Batuti in cap mai sunteti! de ce sa se complice cineva sa raspunda sa-i faca un rau devreme ce nu castiga nimic din asta, nici nu il cunoaste... obositi mai sunteti laughing mai mergeti dracu la somn daca ati obosit nu mai obositi si pe altii!

| Alexuţ02 a răspuns (pentru lpavel):

Dacă tu eşti binefăcător nu înseamnă că toţi sunt, alţii se bucură de răul altora, ţine-ţi jignirile pentru membrii familiei tale, eu nu-s aici să le înghit, dacă eşti paralel cu subiectul te rog să nu mai dai click unde vezi procesor, ce zici de asta?

Dupa cum am zis si mai sus: du-te si te culca, a fost ziua cam lunga... laughing sunt sigur ca maine vei avea o parere mai buna despre cei de pe acest site!

Îmi sunt simpatici toţi frate, se mai găseşte câte unul să facă pe inteligentul. trăieşte într-o utopie cred.

Pai ar trebui sa te decizi: ori sunt rai, ori sunt buni laughing da, mai e cate unul ca mine care are grija sa nu fie patat cu rau acest site!
Eu nu mint, spre deosebire de tine laughing nu zic ca-i simpatizez pe toti, nici nu-i cunosc pe niciunul DAR am ceva vechime aici si stiu ca fiecare vrea sa ajute dupa cum stie, deci nu-mi spune tu mie si nici altii sa nu-mi spuna ca cineva ar da un raspuns numai sa faca rau! Inca nu am intalnit asa ceva pe acest site!

| VikingBoss1995 explică (pentru lpavel):

La 1000 de lei ce pot lua de la Intel?

| VikingBoss1995 explică (pentru Alexuţ02):

Ms!

Ai zis aproximativ bine ce ai zis, dar ai scăpat din vedere că nu m-am referit strict la acest site, deci ai făcut romane jignindu-mă cam degeaba.

| lpavel a răspuns (pentru VikingBoss1995):

Asta :
https://www.pcgarage.ro/procesoare/intel/core-i5-6400-270ghz-box/
Cu 1000 lei cam asta poti sa-ti iei!

Cum am zis, daca ai bani alege Intel ca-s mai bune dar si mai scumpe, daca nu prea ai alege amd ca-s mai ieftine! Totul tine de cati bani dispui. :)