| Jtedhajaj a întrebat:

Ce se intampla daca descarc un joc piratat de exemplu de pe tpb?
Pot pati ceva?

9 răspunsuri:
| ruddy a răspuns:

Nu patesti nimic, dar unele jocuri nu o sa poti juca online.

| MikiMIHAI1324 a răspuns:

Discutabil din mai multe puncte de vedere, unul moral de exemplu (Deoarece niste persoane au depus un timp si un efort pentru ca tu sa poti juca acel joc piratat sau nu deci na), ca te poti expune riscului de a lua un virus sau keylogger sau alte lucruri de genul acesta. Chiar si daca eu personal mai fac asta uneori dar nu in vederea simpla de a juca jocului asa "free" doar ca-sa aflu concret daca imi merge sau nu dupa daca imi merge sunt dispus sa platesc, daca nu asta este
Din punct de vedere legal din cate stiu se lucreaza si la asa ceva, acum cat de real o sa se faca ceva in legatura cu asta nimeni nu prea are cum sa afle

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viruși

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Piratarea se face prin virusare. Acei viruși modifica setările Antivirusului tau in așa fel încât nu mai reacționează la alti viruși ci ii accepta in loc să-i distrugă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ai probleme numai daca nu faci SEED., (daca nu-l uploadezi inapoi) macar ratio 1

| Osneros a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

... that's not how it works.

| zattech a răspuns:

Infectezi dispozitivul cu viruși

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

La fel sunt si Sistemele de operare piratate. Mai mult pierdeți virusandu-va calculatorul decât daca ați cumpăra acele jocuri sau alte aplicații licențiate.

| Jtedhajaj explică (pentru TamplaruAnisoara):

Sunt jocuri pe care nu stiu de unde le pot cumoara de exemplu fifa 14