Ultimate e cel mai bun il am si eu...in concluzie merge orice joc dar cel mai bine merge (fifa, cs, gta)
funda
Salut, Alegerea (pe 32 de biţi sau pe 64 de biţi) depinde de câtă memorie RAM are computer-ul pe care îl foloseşti şi mai depinde de compatibilitatea între jocuri şi computer. Dacă majoritatea jocurilor sunt pe 64 de biţi, atunci poţi alege Windows 7 Ultimate pe 64 de biţi.
Microsoft are un progrămel pe care dacă îl rulezi, poţi afla ce Windows 7 este recomandat să fie instalat pe computer-ul tău.
Dacă nu alegi varianta corectă, rişti să nu fie folosită complet memoria RAM şi nu cred că vrei asta.
Am asa :
procesor : Amd Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2. 11GHz, 4GB of Ram, placa video : Ati radeon hd 4300, este de 512, placa de baza Gigabyte Technology M55S-S3
Înţeleg, tu ai trecut dotările hardware ale computer-ului, eu m-am referit mai mult la partea software. Încearcă să găseşti aplicaţia Microsoft Windows 7 Upgrade Advisor, descarc-o, instaleaz-o şi la finalul analizei vei avea un raport cu recomandările Microsoft pentru versiunea de Win 7 pe care o poţi instala.
Nu uita să verifici pe câţi biţi sunt jocurile pe care vrei să le instalezi. E chiar important!