| Dєєa a întrebat:

Cine are lady popular? Sunteți într-un club? Ce faceți acolo? Aveți ceva teme, concursuri de făcut?
Vreau și eu câteva modele de concursuri cu premii, teme etc pentru clubul meeu.
Vă rog!
FUNDĂ!

Răspuns Câştigător
| alexadeea a răspuns:

Eu sunt într un club, în club ar trebui să donezi zilnic pe la 3-5 smaralde, Concursuritongueăiiiii poţi organiza un concurs timp de o săptămână cine donează cele mai multe smaralde de ex. primeşte vice permanent sau cât timp vrei tu, sau să nu mai plătească taxa cât timp o fi, şi pot fi3 locuri.pot fi şi ghicitori, concursuri de haine şi altele, de ex :îmbrăcaţi-vă car şi cum vă duceţi la o prietenă bolnavă, / la teatru / la baie /cinema, şi vă daţi notă între voi.sunt multe pe care ai putea să încerci.

2 răspunsuri:
| ღCARMELAღ a răspuns:

Pai, de exemplu dai o ghicitoare spui ca primul care ghiceste primeste 3 zile cu vooturi maxime fara returnare sau cv de genu. Teme nu sunt sau daca vrei tu sa dai o tema clubului tau acesta poate fi legata de numele clubului. In cluburi se participa la "show-uri de moda" se doneaza pentru club $ smaralde diamante (ce vrei sa dai) se vorbeste pe chat si se pot cumpara oua si rosii pentru luptele de club. sper ca te-am ajutat FUNDA PLZZZZ

| Dєєa explică (pentru alexadeea):

Mulțumesc. Dacă mai ai ceva idei, spune-mi, te rog. :*