| BeYourSelf7 a întrebat:

Cine joaca Mount and Blade? Fie Warband, fie simplu, fie With Fire and Sword.Un jucator infocat:d..fie ca joaca cu moduri sau nu? astept sa-mi lase un pm cu id sau sa-l lase aici.(schimb de pareri, tactiti de joc..etc)

8 răspunsuri:
| Asp1r1Na a răspuns:

BeYourSelf7 eu am jucat Mount and blade, with fire and sword si este un hack.winking in optiuni iti dai la bani, cati vrei si-ti dai viata de cate ori vreiwinking si poti s-a te bati cu o armata de vreo 500winking sper ca te-am ajutat

| M1hai a răspuns:

Eu ma apuc de jucat with fire and sword de luni, ca imi repar pc-ul. jocul e super si merge multiplayer happy

| BeYourSelf7 explică (pentru Asp1r1Na):

Stiu si eu frate destul de bine:p

| BeYourSelf7 explică (pentru M1hai):

Sincer sa fiu, e mult mai fain 1. 0003 cu cateva modurihappy lasa-mi id tau si te invat mai multe, tinere jucatorlaughing

| M1hai a răspuns (pentru BeYourSelf7):

Japan.mihai

| PiatrăAscuțită a răspuns:

Salut eu joc toate Mount and Blade-urile, si da recunosc sunt un jucator infocat, putem face aici schimb de pareri, ai vreo nelamurire ma intrebi, sunt un maestru al acestor jocuri si nu vreau sa ma laudwinking

| vlad1112 a răspuns:

Jeconevas@yahoo.com cel mai bun jucator care a existat vreodata contact me

| vlad1112 a răspuns (pentru vlad1112):

Am cucreit tot de la mount and blade normal adica prima versiune mount and blade warband si mount and blade with fire and sword am cucerit tot nici bande de banditi nu mai erau multe