| Dudu521 a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu un h4ck micro volts de boss? Daca stiti un site sau stiti cum sa fac sa am multi MP ( micro points ) sa dauge ID : TPU. dudu@yahoo.com Mersi! Cel mai bun primeste funda!

19 răspunsuri:
| Dudu521 explică:

TPU cu litere mici

| Dudu521 explică:

TPU e cu litere mici

| LeWildWhiteNiqqa a răspuns:

Boss hack pe MicroVolts e foarte simplu.
Ai nevoie de un bypass pentru XTrap, apoi deschizi CheatEngine, atasezi procesul, scanezi valoarea de 50000 apoi o schimbi in 1.
Cauta pe YouTube, vei gasi usor.

| Dudu521 explică (pentru LeWildWhiteNiqqa):

Daca imi dai si un Link unde sa gasesc pe youtube esti tarewinking

| Dudu521 explică:

A. Da si cei care au h4ck deja! si vor sa am ajute sa adauge ID mess si nei ntalnim pe Micro

DA,Am vazut mersi, dar de unde descarc bypass? sunt o gramada de optiuni si odata ce am descarcat bypass-ul am chatengime? scuze dar nu ma prea pricep... Daca sti tu nu ne putem intalni pe Micro si sa am ajuti sa fac Mp? sa iau arme forever, haine si sa deblochez caracterele? MERSI... pentru tot

| LeWildWhiteNiqqa a răspuns (pentru Dudu521):

Daca nu te stii, nu hacka.
Iti arata tot in videoclip.
Am chestii mai bune de facut decat sa-mi pierd vremea ajutand un prunc sa faca mp.

Mda. ok inteleg dar in video nu imi arata de unde sa descarc chestiiel alea... eu doar am intrebat. Oricum MERSI!

Am aflat cum, fac exact ca in video, dar o singura problema pe mine cand am deschis cheatengime micro nu se deschide imi apare o eroare de la X-Trap si nu pot face ca in video daca odata ce am deschis micro cand deschid si cheatengime se inchide ): ce sa fac? te rog doar la intrebarea asta mai ajuta-ma! Mersi!

Omg nubilor.
Folositi bypass, bypassu e in description de la video.
ratati :FacePalm:

BA eu nu te injur sad ai grija cum vorbesti, asta e nu stiu invat straight face eu doar te-am intrebat de ce atunci cand deschid CheatEngine nu sta deschis cu MicroVolts (imi apare o eroare de la X-Trap ) daca stii raspunzi daca nu vezi-ti de treaba si gata straight face nu ne certam aici straight face

Eu nu te-am injurat, te-am insultat. invata diferenta

Ok. bine am gresit nu mai injurat, dar te rog nu imi poti spune de ce nu pot fi deschise deodata cheatengine si micro? daca tin deschis cheatengine cand deschid micro nu mi se deschide ca imi apare o eroare la X-Trap. si in video amandoua erau deschise, eu nu pot amandoua ca nu ma lasa sad sa deschid micro daca nu e inchis cheatengine big grin

SI inti MULTUMESC pentru cat m-ai ajutatwinking fara Ironii

Imi zici de ce mi se inchide Micro cand deschid CheatEngine?

| R4y4n a răspuns:

Sal

| Adrian_Nae_1994 a răspuns:

Man este simplu descarci un bypass pentru a dezactiva x-trapu; trebuie sa descarci :1)Cheat Engine(6.3)2)uite un tutorial http://www.youtube.com/watch?v=lhNzMCMMhHY.merita funda?;)

| Deeyxc a răspuns:

Intra pe wohax, chiar daca am raspuns tarziu dar acolo is toate h4ckurile care le vrei.winking