| Andy12345 a întrebat:

Cine poate sa imi dea un link de download unde pot sa descarc : Windows Xp Sp3 professional

6 răspunsuri:
| LoveTwilightLove a răspuns:

Salut!

Nu-ti recomand XP..il am eu. daca ai Windows 7 ramai la el..este mult mai performant..in fine. daca vrei sa-l iei:

1. de la un prieten.
2. incearca sa-l cumperi. la mana intai: 200-300 lei
3. la mana a doua: 150-200 lei. chiar 50.

| AskAlex a răspuns (pentru LoveTwilightLove):

Tu stii macar ce e ala SP3? SP= Service Pack, e un update la windows. Nu e windows-ul propriu-zis... Windows 7 nu e mai performant decat xp. Windows 7 e mai mult mai varza decat XP cand vine vorba de tot ce tine de gaming + e mult mai lent si merge mult mai greu.

| LoveTwilightLove a răspuns (pentru AskAlex):

Mai multe jocuri au Windows 7 care functioneaza mult mai bine decat de obicei..eu doar imi spun parerea despre Windows. FUCK XP SP 3. OKE?

| AskAlex a răspuns (pentru LoveTwilightLove):

Ce zici tu acolo ma... Ba esti praf. Mai multe jocuri pe windows 7? Ba, eu cred ca tu nu joci nimic(cu exceptia miniclip-urilor probabil). Eu nu am intalnit pe nici un forum de gaming sa nu se planga cineva de cat de praf e windows 7 si cate erori are. Tu nici macar nu il ai si iti dai asa cu parerea. Patetic.

| Andy12345 explică (pentru LoveTwilightLove):

Uite eu am un laptop Dell, am mai avut acest Windows dar laptop'ul nu il suporta mergea foarte greu cu foarte multe erori ..acel windows mi-a mai si stricat hdd si de atunci nu l-am mai folositwinking