Salut!
Nu-ti recomand XP..il am eu. daca ai Windows 7 ramai la el..este mult mai performant..in fine. daca vrei sa-l iei:
1. de la un prieten.
2. incearca sa-l cumperi. la mana intai: 200-300 lei
3. la mana a doua: 150-200 lei. chiar 50.
Tu stii macar ce e ala SP3? SP= Service Pack, e un update la windows. Nu e windows-ul propriu-zis... Windows 7 nu e mai performant decat xp. Windows 7 e mai mult mai varza decat XP cand vine vorba de tot ce tine de gaming + e mult mai lent si merge mult mai greu.
Mai multe jocuri au Windows 7 care functioneaza mult mai bine decat de obicei..eu doar imi spun parerea despre Windows. FUCK XP SP 3. OKE?
Ce zici tu acolo ma... Ba esti praf. Mai multe jocuri pe windows 7? Ba, eu cred ca tu nu joci nimic(cu exceptia miniclip-urilor probabil). Eu nu am intalnit pe nici un forum de gaming sa nu se planga cineva de cat de praf e windows 7 si cate erori are. Tu nici macar nu il ai si iti dai asa cu parerea. Patetic.
Uite eu am un laptop Dell, am mai avut acest Windows dar laptop'ul nu il suporta mergea foarte greu cu foarte multe erori ..acel windows mi-a mai si stricat hdd si de atunci nu l-am mai folosit
anonim_4396 întreabă: