Stiu eu am volan cu pedale! Merge Ned for speed underground 2 sau 1! Mai merge Flatout 1, 2 sau 3! Si test drive! Te rog ult Funda!
Multumesc am2 dar vreau un nou joc Cum ar fi costin city drive... l-am instalat dar nu merge. imi zice sa bag key si nu l-am gasit deloc
Ma refer vreau un joc sa apara in masina sa vad cat prind si nu de curse...
Nu stiu ke sa zin incearca si tu gta san andreas, gta4, gta mamaia, gta vice city
La need for speed underground 2 cum ti-ai bagat setarea sa-ti mearga volanul si pedalele?
Pai este: German simulator, 18 wheels of steel american, 18... steel haulin, driving school si cam atatea stiu pls funda
Iti pot spune eu la ce sa te incadrez:
-nfs the run
-nfs shift
-driving school 5
-ferrari virtual race
-test drive unlimited 1 si 2
-18 wheels of steel haulin, pedal to the metal si extrem trucker 1 si 2
-V8 Challenge
-Total Immersion
-Driver san Fransisco
-bmw m3 challenge
-mercedes clc dream test drive
-world racing 1 si 2 si cam atat sper ca primesc funda
18 WoS Extreme Trucker 2...si eu il am..merge super cu volanul si pedala.(e cu tiruri.)
Incearca Live for speed ( LFS ) Este foarte bun nu ocupa mult ( maxim 1 gb ) iti arata la volan... funda te rog
Traffic Talent (e pe internet) City car driving simulator NFS Underground 1, 2 GTA SA, VC, IV Test drive 1, 2
Copil prost serial key sau key nu se gaseste pe net el iti da pe cutia de la prgram sau joc.Deci doar pe cutie gasesti serial key sau key
VerestiucAndrei1 întreabă: