De la Metin la Minecraft, CS, GTA, WOW sau chiar Super Mario, cei mai multi dintre noi am trecut prin perioade cu care ne-am despartit cu greu si doar pentru perioade scurte de-un joc. Simptomele sunt clare: degetele devin nervoase cand nu sunt aproape de w a s d sau sageti, mintea e plina doar de strategii de cum sa cresti mai repede, iar optiunea de a iesi din casa nu mai exista.
Astazi va provocam la concurs si va-ntrebam: ce joc v-a tinut cu ochii in monitor cel mai mult pana acum? Ce va place cel mai mult si mai mult sa jucati?
Punem la bataie 5 postere maxi oferite de www.posterstore.ro pentru 5 gameri pe care ii vom desemna prin tragere la sorti. Aveti timp pana pe 17 martie sa ne lasati un raspuns aici si-apoi, daca norocul e de partea voastra, o sa va alegeti cu un +1 cool points pentru camera voastra!
Alexandra - TPU
Cum ati precizat si voi Metin2 este un joc pentru oameni ambitiosicare vor mai mult si care vor sa se afirme Tin sa precizez ca si pe mine m-a tinut lipit de calculator cam 2 ani apoi odata cu varsta nu mia mai creat nici o satisfactie! Aceste este jocul cel mai jucat de mine! Recomand Crysis 1, 2, 3 si Lost planet 2
Bună Ziua!
1) Eu sunt fan înrăit al seriei Half-Life printre care: Half-Life
Half-Life Opossing Force
Half-Life Blue Shift
Half-Life 2
Half-Life Episode One
Half-Life Episode Two
Sunt un mare fan, abia aștept să apară partea a 3 a din serie, deja turbez că nu a s-a lansat până acum. Imaginați-vă cât demult ador acest joc dacă până acum l-am tot terminat de mai multe ori din 1998 de când a apărut jocul până în prezent pentru mine a rămas un joc EPIC.
În rest am fost jucător de Counter Strike, am jucat în diferite concursuri organizate de PGL, asta acum mulți ani, o activitate dată uitării.
2)În prezent mă mai joc Shootere, FPS, este singurul tip de joc pe care îl ador, pe lângă acesta mai joc starcraft și red alert.
Îmi amintesc că jucam muuulte jocuri, printre care, GTA San Andreas, GTA Vice City, Mario și alte câteva titluri de care nu-mi aduc aminte acum. Aveam și un SNES, dar din păcate s-a stricat acum câțiva ani. Jocurile pe care le joc momentan sunt Deus Ex- Human Revolution, Assassin's Creed III și Left 4 Dead 2 (un joc minunat în multiplayer).
Un anume joc preferat n-am, pentru ca genurile difera si nu poti spune ca un gen e mai frumos decat altul. Un all-time-favorite care-l pot juca indiferent de dispozitie si timp este FallOut New Vegas, un survival post-apocaliptic absolut genial!
Deocamdata jocul meu preferat esti Battlefield 3, pana apare GTA V sau alte shootere
Crysis 1,2 si de abia astept sa iasa 3 cand am gasit jocul pe net nu am dormit in ziua aceea pana nu l-am luat si m am jucat cateva ore pana a venit prietena si m-a intrebat ce vreau pentru dimineata cafea sau cola
Um... din câte am citit eu, pe aici nu prea sunt jucători de Metin2, care mi-a ocupat mintea timp de aproape 3 ani! Credeţi că e mult? Şi eu cred la fel. Totuşi, odată cu înaintarea în vârstă m-am oprit din a juca Metin2, deşi mi se pare cel mai bun joc de până acum şi cel mai frumos, eu fiind o fană a lucrurilor simple.