De la Metin la Minecraft, CS, GTA, WOW sau chiar Super Mario, cei mai multi dintre noi am trecut prin perioade cu care ne-am despartit cu greu si doar pentru perioade scurte de-un joc. Simptomele sunt clare: degetele devin nervoase cand nu sunt aproape de w a s d sau sageti, mintea e plina doar de strategii de cum sa cresti mai repede, iar optiunea de a iesi din casa nu mai exista.
Astazi va provocam la concurs si va-ntrebam: ce joc v-a tinut cu ochii in monitor cel mai mult pana acum? Ce va place cel mai mult si mai mult sa jucati?
Punem la bataie 5 postere maxi oferite de www.posterstore.ro pentru 5 gameri pe care ii vom desemna prin tragere la sorti. Aveti timp pana pe 17 martie sa ne lasati un raspuns aici si-apoi, daca norocul e de partea voastra, o sa va alegeti cu un +1 cool points pentru camera voastra!
Alexandra - TPU
Mie imi place metin si minecraft
dar nu zic de rau nici de jocurile myfreezoo sau myfantastycpark
Cum ati precizat si voi Metin2 este un joc pentru oameni ambitiosicare vor mai mult si care vor sa se afirme Tin sa precizez ca si pe mine m-a tinut lipit de calculator cam 2 ani apoi odata cu varsta nu mia mai creat nici o satisfactie! Aceste este jocul cel mai jucat de mine! Recomand Crysis 1, 2, 3 si Lost planet 2
Bravo,sunt de partea ta! Urasc din suflet Metin si LOL!
Ce m-a tinut cel mai mult..hmm Mass effect, toate seriile, iar ce-mi place cel mai mult sunt Borderlands 1 si 2