| adrian120 a întrebat:

Cum o sa ruleze crysis 2 pe sistemul asta?
AMD Athlon 245 II x2 Dual core 2. 9ghz
Asus Nvidia GeForce GT 630 1gb/ddr5 128 bit
4 gb ram ddr3 1333 mhz
windows 7 ultimate 64bit?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Anonymous989 a răspuns:

Salut. O sa iti mearga bine. Am sistem mai slab ca al tau si imi merge aproape perfect (cand dau tare dintr-o data cu mouse-ul in stanga sau dreapta se vede cam rau, am dat oleaca luminozitatea pe mai incet si acum merge foarte ok ). Nu iti face griji ca nu o sa iti ruleze bine. La un sistem ca al tau poti sa iti iei crysis 3 ca doar placa suporta dx11. Fundoi?

9 răspunsuri:
| CRC98 a răspuns:

O sa-ti ruleze bine la optiuni mediu-high unele! BafTa

| KodrutZ a răspuns:

In suturi, cu detaliile la minim, asta daca ai noroc.

| KodrutZ a răspuns (pentru Anonymous989):

Placa suporta dx11 dar e mai slaba decit placi mid-range din 2009 (HD 4770 sau 4830, de exemplu), singurul avantaj fiind suportul pentru dx11, in rest e dezastru (DDR3, GPU foarte slab). Ca sa nu mincati cacao ca n-am dreptate, ia uitati aici un test - http://www.tomshardware.com/......451-4.html In concluzie, la Low abia o sa se miste, mai mult te uiti la poze, dat fiind ca si procesorul e slab.

| adrian120 explică (pentru KodrutZ):

Placa video e ddr3winking si uite ca imi ruleaza foarte bine pe medium-highwinkingdeci.te'ai inselat

| KodrutZ a răspuns (pentru adrian120):

Tomshardware nu se inseala. Poate ca tu rulezi la 800X600... sau ti se pare ca 20 fps e foarte bine.

| adrian120 explică (pentru KodrutZ):

Rulez la rezolutia maxima..deci se vede cat de priceput estilaughing cu toate la maxim il joclaughing deci nu mai fi invidios.te rog

| Anonymous989 a răspuns (pentru KodrutZ):

Ti-am zis ca o sa ii mearga bine laughing haha

| adrian120 explică (pentru adrian120):

De fapt pe ddr5 m-am incurcat!

| KodrutZ a răspuns (pentru adrian120):

Invidios? De unde... ma lasa rece. Doar ca e incredibil, atita tot.