| crstyrazvan a întrebat:

Cum pot face un server fara hamachi de samp.Eu am facut unul da nu stiu cum sa-i pun ip la server fara hamachi ajutati-ma pls dau funda!

2 răspunsuri:
| Alyexxxx a răspuns:

Nu ai nevoie de Hamachi. Sunt multe tutoriale pe internet... Dupa ce ai facut setarile in server.cfg, iar GAMEMODE-ul s-a compilat cu succes, deschizi samp-server.exe, mergi pe myip.com, copiezi ip-ul, te duci la samp.exe il introduci la Add Server si ar trebui sa-ti mearga. Nu uita, fara samp-server.exe deschis nu merge. Si inca ceva, daca esti conectat la internet cu ajutorul unui router, afli ip-ul routerului, il introduci in bara de adrese(bara de sus de pe Google Chrome), dai ENTER, si trebuie sa iti apara o casuta unde trebuie sa introduci numele si parola routerului. Default, ele sunt admin la ambele, adica daca nu le-ai schimbat, ele sunt admin. Dupa ce ai intrat, mergi la Port Forwarding, si completezi acolo datele. La port vei scrie "7777", iar la ip adress vei lua ip-ul de la router, pe care il vei gasi la programul RUN de la Start, alegi CMD, scrii "ipconfig" si iei de acolo adresa, ar trebui sa fie ceva de genu "192.1.100" sau cum e ea, iar acest ip il bagi la datele acelea la ip adress de la Port Forwarding, dupa dai save si normal ar trebui sa mearga serverul.

| crstyrazvan explică (pentru Alyexxxx):

Da-mi id-ul tau pls