Am auzit numarii porccarii pana acum...
fii atent iti voi spune exact ce trebuie sa faci chiar si fara euro.
1. Dai klik pe shop item( cel cu euro) dai pe inelul de crestere de 5 ori siti va aparea in inventar pentru 30 days
2. Asta trebuie sa faci in fiecare luna iti trebuie min o lune si max trei ca sa ajungi dar poti si in prima luna daca te duci in V2 si aduni yang
Dupa e ai bani multi dai 3-4kk ca sa te faca unul de la 40 pana la 60-70
Apoi e simplu de la lvl 65 te duci in padurea rosie cu un buffer si stai la copaci in 5 min faci un lvl acolo
ai nev de mult red si de inel de krestere(obligatoriu) Funda?
1.Trebuie sa ai peste 18 ani.
2. Daca vei fi GM nu te vei distra tu si te dai mare, vei prinde hackeri si vei avea grija de sv!
3.Vei face cerere pe forum.
4.Vei da un test.
5.Vei primi un email si iti va spune daca ai trecut.
Dar este si greu trebuie sa ai lvl 90 dar eu stiu ca nu are nici o legatura lvl cu GM.Fa doar cerere poti avea si lvl 15 nu cont
Sall ca sa devii gm trebu sa-ti faci un server de metin2 eu mi-am facut deja dac vrei sa te ajut adauga skype mamaligadanu1
Nu conteaza lv devi gm doar daca ai 18+ si depui o cerere pe mirc daca ai norocul sa fi acceptat vei deveni gm
Fratilor,trebuie sa scrii pe google www.hackmetin2timpentruexperienta.com si downloadeyi asa m-am fc eu GM in 1 zi! Fa asa si o sa veyi ce tare o sa fie.Doar cu Hak poti deveni Gm sau sa te cresti foarte mult! Mai bine cu Hack! Bafta!*
Vrei sa fi GM?
ok iti zic eu cum poti fi GM.
1) GM pe ro: din cate stiu daca faceai lv 99 te faceau baietii de la metin GM ca sa nu te plictisesti...deci joca si tu vreo 2, 3, 4 ani si devi GM pe ro.
2) sa fi GM pe private...aici stai cu ochii pe toate serverele private noi, deoarece acestea in disperare de playeri pot face "cadori" de exemplu: "primii 5 playeri care intra pe serverul nostru au drept de GM, intrati repedeeeee".
3) Daca ai "pile" poti intra GM oriunde
4) Iti faci propriul server de metin si te faci GM si comanzi e toata lumea...
sper ca nu am omis ceva... funda daca esti amabil si daca se poate bft
Te sfatuiesc sa nu devii un obsedat de metin2ro si sa lasi GM-ul in pace pentru ca o sa fie naspa iti zic eu pentru ca o sa fi ocupat zilinic
Ca sa devii GM nu numai ca trebuie sa fi cunoscut de catre echipa dar trebuie sa treci prin niste etape.
TrialGameOperator->GameOperator->SuperGameOperator.
Bafta.nu toti sunt alesi in echipa! Sunt foarte pretentiosi.
Cum a zis poechce, dar iti zic trebuie si sa donezi 2€ si ceva si trebuie sa ai experienta, peste 18 ani.Sa nu injuri sau gesturi dale voastre, trebuie sa ai level 99.
Funda? Pliz :-s
Ala cu raspuns anonim deasupra raspunsului lui razvanmario,, NU exista lvl 100".
Trebuie sa ai nivel 99 si dupa aceia vei fi gidat de metin sau mess(mess prin mail)
Mai copile daca vr poti sa faci metinu tau sa sa nu-ti dea alti batai de cap sau daca nu trimite o cerere si trebuie sa trimiti ceva parai prin telefon si nu-ti trebuie 18 ani sau lv 100 sau mai stiu eu ce
si daca faci metinu tau sa nul faci prin hammaci ca nimeni no sa se joace
Ti-am raspuns si acum un an si iti voi spune inca o data, cei care nu sunteti gm sau nu ati fost gm pe metin2 ro nu va mai bagati sa spuneti porcarii ca prostiti lumea. In primul rand nu trebuie sa ai lv 99, trebuie sa ai minim 50 de ce? pentru ca nu aleg gm pe cineva care nu are experienta in joc. In al doilea rand, nu trebuie sa platesti, faci o cerere pe site iar daca indeplinesti conditile vei deveni TGM adica Trial Game Master pentru o saptamana.Ce inseamna asta? simplu. Timp de o saptamana te vor urmari cum te descurci pe acel post, daca esti serios si iti vezi de treaba ta vei primi GM, sau GA depinde pentru ce post ai optat.NU poti fi Gm daca nu ai minim 18 ani, sau 16 dar iti trebuie permisiunea parintilor.NU e nevoie de hack-uri, de pile, de bani, sau de lv 99 pentru a fi gm. De unde stiu eu asta? Am fost TGM pentru o saptamana pe Metin2 Ro server Hydra, nu e vorba ca nu m-am descurcat insa mi-am dat seama ca functia asta necesita multa seriozitate si responsabilitate. Oricine poate fi un GM, dar nu oricine poate fi unul bun. Sper ca te-am ajutat cu raspunsul.Iar ceilalti care doar presupuneti cum e sa fi GM pe metin2 ro mai bine taceti, doar induceti oameni in eroare.