Pai in primul rand trebuie sa deblochezi acel oras daca este deblocat casa pe care vrei sa o cumperi va avea culoarea verde dacu nu e delbocat orasul va avea culoarea rosie ca sa o cumperi te duci in fata ei si intri in acea icoana mica cu o casa in fata ei si apesi pe enter dupa aia si gata! Funda?
Da.Si nu trebuie sa faci misiunile casa ajungi in oras sau sa poti sa iti cumperi casa iti iei doar jetul cu care zcori sau parolele de avioane si ajungi fain si frumos
Trebuie sa ai acces la acel oras fara coduri. Daca ai o poti cumpara apasand Tab cand ai suficienti bani si o vezi pe harta cu culoarea verde.
Am deblocat toata harta dar nu pot sa cumpar case ce trebuie sa fac ca am cumparat pe toate care le puteam cumpara...pe cele din alte orase ( insule) nu le pot cumpara cas cu rosu ( ce trebuie sa fac? cine ma poate ajuta fb meu e Alex Paul
In primul ran trebuie sa sa cularrea vrede la casa apoi te duci la casa te bagi la casa si apesi tab si gata
Trebuie sa ai si posibilitatea! sa o cumperi! o sa iti spuna zica ca nu poti sa o cumperi atunci nu o cumperi! salvezi tot de unde ai salvat si data trecuta!
Morar_George_2002 întreabă:
Ddaaiiaannaa întreabă:
ViDrA345 întreabă:
fcsb întreabă:
Ionelusha întreabă: