anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa-mi descarc pe tel gratuit minecraft pocket edition?
funda.

Răspuns Câştigător
| Danişor a răspuns:

Http://www.androidfreedownload.net/......et-edition mai jos vezi ca ai Download android.Dai pe ea atunci ajungi pe o pagina dai pe download si se descarca.Mult noroc! Funda?

14 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Îl cauți pe magazine play și îl descarci de acolo sau mai simplu scrii: Minecraft pocket edition download pe net.

| anonim_4396 explică (pentru OnuOnulică):

Pe magazin play costa

| AnimatedSignature a răspuns:

Http://bit.ly/1uU32DK
Cu ajutorul cablului USB îl pui în telefon.
Nu știi cum?
Caută pe google :cablu USB: ca să vezi ce e.
Apoi îl conectezi în PC (unde arată și semnul de la cablu. Cum arată pe cabl așa trebuie și în PC.
Așa, îl conectezi, și o să-ți apară ceva pe ecran. Dai pe copy files sau ceva de genul, apoi tragi MC în Recovery-ul telefonului : folderul Android.

| anonim_4396 explică (pentru AnimatedSignature):

Sti cei aaia cablu USB si voi incerca. Poate vei fi castigatorul.(si stiu cum se pune un fisier in telefon)

Am facut ce mi-ai spus si n-am facut decat sa-mi instalez UC mini. Am gresi ceva. La download am dat pe varianta cu 20 de secunde.

| anonim_4396 explică (pentru Danişor):

Poate.

| Danişor a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok.Sa ma anunti daca iti merge jocu.Mult noroc!

| AnimatedSignature a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, majoritatea nu știu nici cum bagă cablul USB și așa m-am obișnuit laughing

Dar n-am obtinut nimic de la tine!?

| AnimatedSignature a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu de acolo mi-am luat minecraftul oh go on

| Danişor a răspuns (pentru anonim_4396):

Http://www.androidfreedownload.net/......et-edition mai jos vezi ca ai Download android.Dai pe ea atunci ajungi pe o pagina dai pe download si se descarca.Mult noroc! Funda?

| Danişor a răspuns:

Http://www.androidfreedownload.net/......et-edition il poti descarca de aici.Mult noroc!, Funda?

| anonim_4396 explică (pentru Danişor):

Ok, dar eu il vreau pe tel.

| Kaneki a răspuns:

Intri pe 4Sher si cauti Minecraft. Gasesti orice aplicatie sau joc gratis acolo. Funda? happy

| Iris_Reckerth_1993 a răspuns:

Cauți pe internet "Minecraft apk". De pe acel site poți descărca aproape orice joc, care pe google play costă.