Http://www.androidfreedownload.net/......et-edition mai jos vezi ca ai Download android.Dai pe ea atunci ajungi pe o pagina dai pe download si se descarca.Mult noroc! Funda?
Cauți pe internet "Minecraft apk". De pe acel site poți descărca aproape orice joc, care pe google play costă.
Îl cauți pe magazine play și îl descarci de acolo sau mai simplu scrii: Minecraft pocket edition download pe net.
Intri pe 4Sher si cauti Minecraft. Gasesti orice aplicatie sau joc gratis acolo. Funda?
Http://bit.ly/1uU32DK
Cu ajutorul cablului USB îl pui în telefon.
Nu știi cum?
Caută pe google :cablu USB: ca să vezi ce e.
Apoi îl conectezi în PC (unde arată și semnul de la cablu. Cum arată pe cabl așa trebuie și în PC.
Așa, îl conectezi, și o să-ți apară ceva pe ecran. Dai pe copy files sau ceva de genul, apoi tragi MC în Recovery-ul telefonului : folderul Android.
Http://www.androidfreedownload.net/......et-edition il poti descarca de aici.Mult noroc!, Funda?
Sti cei aaia cablu USB si voi incerca. Poate vei fi castigatorul.(si stiu cum se pune un fisier in telefon)
Am facut ce mi-ai spus si n-am facut decat sa-mi instalez UC mini. Am gresi ceva. La download am dat pe varianta cu 20 de secunde.
Ok, majoritatea nu știu nici cum bagă cablul USB și așa m-am obișnuit
Mădă2213 întreabă: