Istoricul e privat. Căutările sunt private. Recomandările pentru tine sunt private.
Nu-ţi face griji, nu va vedea nimeni tendinţele tale muzicale.
Thx ^^ dar totusi... daca intra cineva pe Pc si vede ? acum ce pot face? ca astea raman. ceva setari? asi dori sa imi pun totul in privat. doar likeurile, comentariile si la cine am dat subscribe atat sa apara.
Istoricul poate fi foarte uşor şters din Video Manager. Din partea din dreapta sus a ecranului, apeşi pe săgeata din jos (din dreptul numelui tău).
Alegi Video Manager.
În partea stânga ai Search History. Selectează-l.
Odată selectat, îţi va apărea în partea de mijloc, spre sus "Clear All Search History". Această opţiune îţi şterge întregul istoric video.
Merci pentru raspunsurile bune dar acum nu-mi mai apare fundita norocul tau.
Nu mă interesează fundiţele, mă interesează să ajut utilizatorii.
Ce pot face cu recomandarile care raman acolo? astea cum se pot sterge? sau dezactiva?
Din păcate, recomandările nu pot fi şterse.
Recomandările sunt bazate pe trendul istoricului video-urilor, iar Google foloseşte aceste trenduri pentru a-ţi oferi servicii (recomandări pentru video-uri, reclame, recomandări pentru site-uri, etc).
Colectarea asta a datelor intră într-o zonă destul de gri a privacy-ului, dar ăsta e preţul pe care-l plăteşti pentru un serviciu gratuit oferit de o mega-corporaţie.
anonim_4396 întreabă: