| R3DAOT a întrebat:

Cum pun pe FaceBook ca sunt undeva cu o anumita persoana? Primul care imi spune cum are funda big grin

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Poţi să scrii sub fotografie, sau să etichetezi fotografia şi să pui numele unei persoane şi să scrii spre exemplu " Eu cu X în Y loc". Adică poţi pune în etichetă şi un nume de club sau orice altceva.Scrii acolo numele unui club sau ce doreşti tu şi îţi apare în etichetă.

4 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Accesezi http://www.facebook.com/editprofile.php?sk=relationships,iar in loc de "Single" selectezi "In a relationship".

| R3DAOT explică:

Nu la asta ma refeream, se poate pune ca esti in club, la restaurant, parc... cu o anumita persoana big grin stiu cum se pune ca sunt intr-o relatie cu cineva :-p

| R3DAOT explică:

Ok atunci, dar cum fac ca numele sa apara sub forma de link? sa dupa pe pagina de profil big grin?

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru R3DAOT):

Pentru ca un nume să-ţi apară sub forma unui link, trebuie să etichetezi locuri sau persoane dintr-o fotografie. Poţi chiar să scrii ceva pe perete în Facebook pentru o persoană şi când îi scrii numele să-ţi apară direct şi să-ţi apară ca un link.Cred că la asta te referi, nu-i aşa?