| Mankind31 a întrebat:

Cum trebuie sa configurez gta v ca sa imi intre pe PC?
Asa arata PC-ul meu
Procesor Intel(R) Celeron(R) N2840 2.2 Ghz
4ram
64 bit
Placa video Intel HD 2gb
Windows 8.1

4 răspunsuri:
| Mitrutz_Mitrut_1997 a răspuns:

Nu va trebui sa faci nimic! Pur si simplu, GTA 5 nu iti va rula pe PC-ul tau!
Procesorul este foarte slab, cantitatea de memorie RAM este ok pentru cerintele minime de sistem, iar placa video este una integrata!
Daca vrei sa-ti ruleze GTA 5, fa un upgrade la procesor la quad core (cu 4 nuclee fizice) si upgrade la placa video la una dedicata puternica, adica minim un GTX 650!
Sper ca te-am ajutat!winking

| Anoonymuss a răspuns:

Uite aici cerintele minime pentru a rula GTA V decent:

CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2. 40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2. 5GHz
CPU Speed: Info
RAM: 4 GB
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB / AMD Radeon HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 65 GB

| Mankind31 explică (pentru Mitrutz_Mitrut_1997):

Cum fac update? Am windows 8.1

| Mitrutz_Mitrut_1997 a răspuns (pentru Anoonymuss):

Stiu si eu cerintele de sistem! Citeste mai bine ce scrie acolo la CPU (procesor) si Video Card (placa video)! Cum am mai spus, cu procesorul si placa video este imposibil sa rulezi GTA 5!
Daca momentan nu dispui de o situatie financiara pentru upgrade la PC, incearca alte jocuri ceva mai vechi! Jocurile lansate de curand nu au nici o sansa sa-ti ruleze pe configuratia aia!
Incearca GTA 4, pe low cred ca iti va rula!