Daca iei cablurile care trebuie sa se potriveasca la mufe atunci da sigur se va conecta! Ar fi ajutat mai mult un link de la un magazin la ce laptop ai pentru un raspuns mai bun...
Este un laptop chinezesc...pt mine este foarte ok, joc fără probleme GTA 5, CS-GO, etc. Mai bine ar fi să mă duc în magazin și să vad daca merge
https://www.geekmaxi.com/......-2644.html
Ei asa se mai poate vorbi! Se poate vedea exact ce laptop ai si ce se poate face! Deci vazand specificatiile laptopului sunt sanse sa nu mearga pentru ca nu are o placa video dedicata, deci retrag ce am zis mai sus, sansele sa se conecteze sunt 50% da si 50% nu! Nu ti-as putea spune exact, dar daca vrei sa risti aia 100-200 lei pentru cablu si convertor HDMi asta e riscul tau, nu vreau sa fac parte din ea, e alegerea ta, bafta!
Pai nu cred ca ar fi de la monitor, dar na, tu stii ce ai in casa... eu zic intai sa incerci sa investesti intr-un cablu normal apoi mai vezi! din pacate nu mai am idei de la ce ar putea fi, dar cum am zis pe Youtube sunt o gramada de tutoriale, bine asta necesita timp dar nu prea ai de ales din pacate...
DaciaRomania întreabă: