Multe programe pot face asta, de exemplu (unul gratis) AoL dialer sau tot felul de programe cu free trial care te tin 10 zile si dupa expira
Daca vrei sa-ti schimbi ip doar ca sa dai voturi la niste siteuri mai gandeste-te deoarece cookies sunt salvate mereu de catre browser, poti sa le stergi dar te complici aiurea.
Mai poti sa schimbi proxy de la browser(scrii proxy list pe google )
si il schimbi (la google chrome) din options-under the hood-network-change proxy settings-lan settings -proxy server(bifezi casuta aia si pui ip) mai sunt si altele ilegale...
Eu am luat ban( adica nu mai pot sa intru pe sv) pe un sv de samp si vreau sa-mi schimb ip deoarece mi-a dat ban pe ip.
metode pentru a schimba ip dinamic stiu si eu vreo 3 da pentru ip static cm e al meu ce draq sa fac.
am aol ala full da mai trebuie un tutorial in romana intelegi ca de unde sa stiu sa-l folosesc
1. Downloadezi Hide my IP de aici : http://w-w-w.m-e-g-a-u-p-l-o-a-d.com/? d=39L0GWIX
Hide my ip nu functioneaza la jocuri (in caz de ban) doar poti intra pe site-uri cu alt ip bla bla bla infine am spus ca dau funda si ma tin de promisiune fiindca niciunul dintre voi nu m-a ajutat concret primul care zice "winner" ia funda(da dintre voi 2)