| disti a întrebat:

De ce este metin asa de popular?

Răspuns Câştigător
| Bakerash a răspuns:

Oh in primul rand vrea sa iti multumesc pentru ca ai pus intrebarea asta! 1.Metin 2 nu este un joc este o gluma! 2.Iti garantez ca 90% din playerii de metin sunt intre 5-13 ani, iar ceilalti 10% sunt raritati bun mai departe 3.Nah ce sa le ceri la unii daca ei cred ca metinu are grafica dar na la pc-urile lor nai ce le cere, daca le pui crysis 2 in fata zic ca e extraterestru si metinu a devenit un drog pentru romani asa cum este wow-ul pentru americani dar si pentru alte tari printre care si Romania. Deci sfat: nu jucati metin chiar daca nu aveti ce face exista lucruri multe mai imp... si jocuri mult mai bune cum am spus si mai sus wow sau in alte raspunsuri cabalul. Daca ti se pare un rasp bun plz funda scuze pentru greseli am scris repede

8 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Pentru ca este un joc prost facut, si prea simplu si plictisitor=ideal pentru un copil in jur de 12 ani cu toate astea, nu stiu de ce este asa de populat caci un joc mai de **** nu exista sau daca da, nu este online!

| S3c0ndSh0t a răspuns:

Metin2 este jocul obsedatilor.M-am apucat la inceput si eu.In cateva zile am devenit un mare obsedat de metin2.Acest joc mi-a facut foarte mult rau.Toti needucatii joaca metin2. Obsedati de acest joc.Pe scurt No-Liferi.Bafta!

| VideoGame a răspuns:

Pai pentru ca este un joc frumos chiar daca pe uni ii scote din sarite cand aud de el majoritatea il joaca problema la metin e ca, creaza dependenta si din punctul meui de vedere nu prea merita sa bagi si bani in el

| Dean1996 a răspuns:

Cu Metin2 asta a fost o obsesie cand eram eu a 7-a, acum trec a 9-a si nu mai joc metin,ma apucasem de el sincer din curiozitate,si bineinteles,fiind un gammer,si eu am devenit obsedata,adica vroiam sa am level cat mai mare,logic, cum vor toti, metin2 este un drog,da dependenta, asa cum spun si ceilalti, e un fel de World of Warcraft pe varianta romaneasca.Metin2 este popular pentru ca multi din copii se apuca de curiozitate, sau nu au ce face, si ajung sa petreaca vreo 12 ore in fata calculatorul pentru ca cel mai tare din clasa are nivelul 80, si asa se distrug si psihic, si fizic.Eu aveam nivelul 33 si aveam iteme bune,dar am dat contul pentru ca ma saturasem,nu mai vroiam pur si simplu, si l-am dat unui prieten[acum nu mai stiu nimic de soarta contului]. Eram singura fata din clasa care juca metin2, dar pana la urma m-am lasat, l-am "gustat" doar, nu ajunsasem sa stau cu noptile si sa plang ca nu am cel mai mare nivel din joc.Nu,Doamne Fereste.Chestia cu metin o sa treaca,veti vedea,cum a fost cu toate jocurile,si plus ca nu e cine stie ce,adica scuza-ma,daca vrei un joc care sa te "distruga" complet,sa te faca leguma, incearca World of Warcraft[distrugere garantata!].Dar nici nu mai stiam ca metin e asa popular pana sa-ti vad intrebarea, eu nu am mai auzit de metin dintr-a 7-a [vorbesc serios]. Acum,ce stiu eu, dar eu nu prea am mai auzit de el, cel putin in orasul de unde sunt eu[Craiova].

| IamStillHere a răspuns (pentru S3c0ndSh0t):

Toti needucatii joaca metin2? Cred ca glumesti :-s 1. Daca joc metin2 nu inseamna ca sunt needucat. lol 2. Ai fost chiar foarte prost la faza aia 3. No liferi? rolling on the floor)) La raspunsul pe care l`ai dat se vede ca tu esti cel mai "no-lifer" de aicihappy Retard n`am ce zicetongue

| S3c0ndSh0t a răspuns (pentru IamStillHere):

Esti prost ca noaptea. Yo mi-am exprimat parerea.Ba baiatu-le daca ai calculator cu pentium 2-3 baga-te pe metin.Se vede ca tu esti retardu in toate ecuatia dar tac si inghit raised eyebrows

| IamStillHere a răspuns (pentru S3c0ndSh0t):

Calculator cu pentium 2-3? rolling on the floor))))))))

| S3c0ndSh0t a răspuns (pentru IamStillHere):

Pai da. Daca asta aiwinking