anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu imi merge metin2? Ce sa fac ca sa imi mearga?

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici mie numi mere nu stiu ce dracu are am niste nervi... angry se incarca dau incepe jocul si nu intra in joc angry(( off dati-mi un rasp va rog plzzz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine imi intra pe metin2.ro scriu numele si parola imi aleg caracterur intru si dupa cateva min mi se blocheaza. Ce sa fac spuneti-mi va rooogg!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imcercam sa-mi imi fac nu cont pe metin2 ro si cand imi fac contul intru pe metin2 ro si imi spune cont blocat ce ar trebui sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai trebuie sa ai net windos. si daca ai insm ca nu mere ceva la net si mie s-a intamplat si chem un om de la rds.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stergel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai iti trebuie dot.net fix ceva de genu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici mie nu`mi merge dar eu joc metin2 ita[candylongju] pv server...imi apare sa`mi scriu numele pass si imi tot zice ca sv e oprit sa prietenilor mei le merge ce sa fac sa mearga? Am windous 7 profesional 3gb ram hard intern 250gb exter 500 ie dotat cu de`toate pc meu dar nu vrea sa ma lase sa intru.

| Fatayou a răspuns:

Mie nu imi merge mt2 adventure.Am intrebat pe prietenul meu expert in mt2 cum sa il download si la sfarsit dupa ce s-a incarcat am apasat open foler si am vazut o foaie indoita cu 3 punculete si am apasat pe ea si a spus asa:,, Windows cannot display..."dar nu stiu dc mi-a aparut asta ca am 1, 95 GB.Trebuia sa am spatiu mai mult? Uite cum a fost:
Intru me mt2 adenture,apoi apas zeus,dowload,apas megaupload,regular download,destop, save as, open folder dupa ce sa incarca.Am gresit cu ceva? Eu am Wundows Xp.Ce sa intampltat ca prietenul meu nu i s-a intamplat asa ceva, dar avea 3 GB.

| ingerasmotat a răspuns:

Eu am jucat azi si m-a scos de pe joc dintr-o data si m-a dus aculo unde alegi servarul doar ca nu imi mai apare ch1 ch2 imi apar trei puncte adica asta... Si eu am jucat 3 zile si a mers.

| ViperXd a răspuns:

Verifica in meniu start pe executare{run} si scrii dxdiag si da ok iar acolo te uiti ce directx ai. Pentru metin iti trebuie directx 9.0 daca ai mai muic donloadeazal si instaleaza. bafta funda

| ady_3580 a răspuns:

1- Instaleaza Metinu-l care il joci.
2- Fa-ti cont.
3-Instaleaza Net framework 3.5.
4-Bafta.
funda?

| myke a răspuns:

POate pc tau nu e compatibil sau windowsul prea vechi

| polonik123 a răspuns (pentru myke):

Asa imi da cand ma joc orice metin2Sorry,Your system does not support3D graphips please check your hardware and system configuration then try again.

| BlackJoker a răspuns:

Nici mie nu imi merge metin2tim tot asa imi face cand il instalez se downloadeaza toate fisierele si cand dau incepe jocul... nu merge nu stiu ce sa mai fac:@:@:@:@ cine stie dati si voi un raspuns.

| Aleksandru97 a răspuns:

DOAMNEEEEEEEEEEEEE. intri pe email si dai CLIK pe LINKUL trimis de ei.
LINKUL te duce inapoi pe SITE-UL lor, acolo o sa scrie ####>>>CONTUL A FOST ACTIVAT!

| Ang3lRazvy a răspuns:

Uitativa daca aveti net framework 4. Poate de aceea nu va merge plz funda!

| Eugen_5705 a răspuns:

Descarcativa empiremt2 e cel mai smecher va dau saitul este www.empiremt2.eu xd

| StefanPlictisitor a răspuns:

Zimice ce metin e ca te ajut eu

| asdasdasdasdasd111 a răspuns:

Nici mie nu-mi merge Metin!
Instalezati-l si apoi te loghezi!(daca ai cont)!

| andreey97 a răspuns:

We sunteti toti varza nu e de la pc iti trebuie registrybooster petru a repara niste errori din pcwinking eu l-am luat si imi mgwinking(da trebuie sa il cumperi(25lei)).si va mai laudati ca stiti despre calculatoarelaughinglaughinglaughing

| skinwalker a răspuns:

Macar iti intra in joc sa te loghezi? sau ce iti zice? Da`ne detalii.

| xxmetinistuxx a răspuns:

Nici mie nu imi merge imi da eroare

| Antonio2652002 a răspuns:

Fii atent daca iti zice [contul este blocat] inseamna ca trebuie sa faci alt cont daca iti intra patcheru si dai incepe joc si nu-ti apare fereastra unde sa selectezi sv si sati scrii ID si Password trebuie sa-l stergi si sa-l descarci din nou Funda?! DACA NUTI MERGE RASPUNSU CONTACTEAZAMA adresa: pican.antonio@yahoo.com

| JhoiNTz a răspuns:

Asa e sau nu e compatibil cu windowsul

| alexxftwnr1 a răspuns:

Ma ca sa mearga dati Restart la PC sau dezinstalati metinu' si descarcati si instalati iar. 100% merge.

| ionut_8387 a răspuns:

Din doua in doua saptamani miercuri si joi se blocheaza metin

| ancuta_7913 a răspuns:

Nici mie nu-mi merge

| cosmin0025 a răspuns:

Eu stiu cum sa fac ca sa mearga.Eu am lvl 128 si sunt saman tongue.Nici la mine nu mergea dar l-am facutbig grintongue

| ShanxKill a răspuns:

Ma daca-ti zice etect_Memory_Modify sau ceva de genu incearca sa dai rezolutia mai mica poate merestraight face

| noses123 a răspuns:

Da iti scrie ceva linga ch?

| sasasasas a răspuns:

Trimite big 11435333 la 7465 si primesti 1 kk dar ai grija la spatiul dinter big si 1145