Nici mie nu`mi merge dar eu joc metin2 ita[candylongju] pv server...imi apare sa`mi scriu numele pass si imi tot zice ca sv e oprit sa prietenilor mei le merge ce sa fac sa mearga? Am windous 7 profesional 3gb ram hard intern 250gb exter 500 ie dotat cu de`toate pc meu dar nu vrea sa ma lase sa intru.
Mie nu imi merge mt2 adventure.Am intrebat pe prietenul meu expert in mt2 cum sa il download si la sfarsit dupa ce s-a incarcat am apasat open foler si am vazut o foaie indoita cu 3 punculete si am apasat pe ea si a spus asa:,, Windows cannot display..."dar nu stiu dc mi-a aparut asta ca am 1, 95 GB.Trebuia sa am spatiu mai mult? Uite cum a fost:
Intru me mt2 adenture,apoi apas zeus,dowload,apas megaupload,regular download,destop, save as, open folder dupa ce sa incarca.Am gresit cu ceva? Eu am Wundows Xp.Ce sa intampltat ca prietenul meu nu i s-a intamplat asa ceva, dar avea 3 GB.
Eu am jucat azi si m-a scos de pe joc dintr-o data si m-a dus aculo unde alegi servarul doar ca nu imi mai apare ch1 ch2 imi apar trei puncte adica asta... Si eu am jucat 3 zile si a mers.
Verifica in meniu start pe executare{run} si scrii dxdiag si da ok iar acolo te uiti ce directx ai. Pentru metin iti trebuie directx 9.0 daca ai mai muic donloadeazal si instaleaza. bafta funda
1- Instaleaza Metinu-l care il joci.
2- Fa-ti cont.
3-Instaleaza Net framework 3.5.
4-Bafta.
funda?
Asa imi da cand ma joc orice metin2Sorry,Your system does not support3D graphips please check your hardware and system configuration then try again.
Nici mie nu imi merge metin2tim tot asa imi face cand il instalez se downloadeaza toate fisierele si cand dau incepe jocul... nu merge nu stiu ce sa mai fac:@:@:@:@ cine stie dati si voi un raspuns.
DOAMNEEEEEEEEEEEEE. intri pe email si dai CLIK pe LINKUL trimis de ei.
LINKUL te duce inapoi pe SITE-UL lor, acolo o sa scrie ####>>>CONTUL A FOST ACTIVAT!
Descarcativa empiremt2 e cel mai smecher va dau saitul este www.empiremt2.eu xd
Nici mie nu-mi merge Metin!
Instalezati-l si apoi te loghezi!(daca ai cont)!
We sunteti toti varza nu e de la pc iti trebuie registrybooster petru a repara niste errori din pc eu l-am luat si imi mg(da trebuie sa il cumperi(25lei)).si va mai laudati ca stiti despre calculatoare
Fii atent daca iti zice [contul este blocat] inseamna ca trebuie sa faci alt cont daca iti intra patcheru si dai incepe joc si nu-ti apare fereastra unde sa selectezi sv si sati scrii ID si Password trebuie sa-l stergi si sa-l descarci din nou Funda?! DACA NUTI MERGE RASPUNSU CONTACTEAZAMA adresa: pican.antonio@yahoo.com
Ma ca sa mearga dati Restart la PC sau dezinstalati metinu' si descarcati si instalati iar. 100% merge.
Eu stiu cum sa fac ca sa mearga.Eu am lvl 128 si sunt saman .Nici la mine nu mergea dar l-am facut
Ma daca-ti zice etect_Memory_Modify sau ceva de genu incearca sa dai rezolutia mai mica poate mere
Trimite big 11435333 la 7465 si primesti 1 kk dar ai grija la spatiul dinter big si 1145
d4rk0n3 întreabă:
Pocaituuuu întreabă:
DavidAndrei33 întreabă: