Nici mie nu`mi merge dar eu joc metin2 ita[candylongju] pv server...imi apare sa`mi scriu numele pass si imi tot zice ca sv e oprit sa prietenilor mei le merge ce sa fac sa mearga? Am windous 7 profesional 3gb ram hard intern 250gb exter 500 ie dotat cu de`toate pc meu dar nu vrea sa ma lase sa intru.
Descarcativa empiremt2 e cel mai smecher va dau saitul este www.empiremt2.eu xd
We sunteti toti varza nu e de la pc iti trebuie registrybooster petru a repara niste errori din pc eu l-am luat si imi mg(da trebuie sa il cumperi(25lei)).si va mai laudati ca stiti despre calculatoare
Ba asta e un meaj pentru toti Daca ai Windows7 si nu ai minim 2GB la RAM nu iti va merge si daca ai Xp; 200 sau Vista trebuie minim 1GB la Ram si calcu trebuie sa fie bunicel ca alfel va da eroare configurare hardisk
Ma daca-ti zice etect_Memory_Modify sau ceva de genu incearca sa dai rezolutia mai mica poate mere
Eu am jucat azi si m-a scos de pe joc dintr-o data si m-a dus aculo unde alegi servarul doar ca nu imi mai apare ch1 ch2 imi apar trei puncte adica asta... Si eu am jucat 3 zile si a mers.
Bah ce trebuie sa fac ca sa mearga mt2 lethal ca cand intru si scriu ale imi sta pe loc la conectare
Daca scrie contul tau este blocat dati-mi mess va spun acolo findca este foarte simplu)fundita plz
Si eu am o problema mi-am instalat ro dar cand dau start mi se restarteaza calculatoru PC este bun indeplinesc toate cerintele va roog sa ma ajutati am incercat sa il dawloadez din nou si face la fel
Pai in primul rand trebuie alt windows daca nu merge inseamna ca ai placa video defecta cumpara alta si trebuie sa mearga:X:* bafta:d
Eu stiu cum sa fac ca sa mearga.Eu am lvl 128 si sunt saman .Nici la mine nu mergea dar l-am facut
Mie nu imi merge mt2 adventure.Am intrebat pe prietenul meu expert in mt2 cum sa il download si la sfarsit dupa ce s-a incarcat am apasat open foler si am vazut o foaie indoita cu 3 punculete si am apasat pe ea si a spus asa:,, Windows cannot display..."dar nu stiu dc mi-a aparut asta ca am 1, 95 GB.Trebuia sa am spatiu mai mult? Uite cum a fost:
Intru me mt2 adenture,apoi apas zeus,dowload,apas megaupload,regular download,destop, save as, open folder dupa ce sa incarca.Am gresit cu ceva? Eu am Wundows Xp.Ce sa intampltat ca prietenul meu nu i s-a intamplat asa ceva, dar avea 3 GB.
Ooof da tembeli mai sunt unii... copilu a intrebat ce sa faca si vaca aia pe pedale "eu sunt gm" poti sa fii si mata scarba...
Nici mie nu imi merge metin2tim tot asa imi face cand il instalez se downloadeaza toate fisierele si cand dau incepe jocul... nu merge nu stiu ce sa mai fac:@:@:@:@ cine stie dati si voi un raspuns.
Pentru cei care le zice contul este blocat inseamna ca e banat(nu merge) si pentru raspuns pentru cel care intreaba de ce nu-i merge ii intra jocul sau ramane asa? incearca sal instalezi iar. Sper ca te-am ajutat
P.S. Numai jucati metin 2 ro e naspa jucati si voi private ex.GX, Tim, Fun sau Valmondial(ultimu e cel mai tare) pa pa
Pariez ca toti astia care ati spus ca nu va merge metin2 ro aveti windows xp SP2 asa ca trebuie sa faceti un update de aici: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=24.
Daca nu va merge nici asa inseamna ca calculatorul este de vina dar pentru siguranta mai downloadati odata metinul si incercati!
Pentru cei la care le apare "Contul tau este blockat" inseamna ca a folosit hack sau a facut cv urat si de asta a primit ban iar singura solutie e sa o ia de la capat.
Pentru cei la care le apare se conecteaza si nu face nimic... dati cancel si incercati pana merge:)(Asta e in general din cauza netului sau a lagului dupa server).
Fii atent daca iti zice [contul este blocat] inseamna ca trebuie sa faci alt cont daca iti intra patcheru si dai incepe joc si nu-ti apare fereastra unde sa selectezi sv si sati scrii ID si Password trebuie sa-l stergi si sa-l descarci din nou Funda?! DACA NUTI MERGE RASPUNSU CONTACTEAZAMA adresa: pican.antonio@yahoo.com
d4rk0n3 întreabă:
Pocaituuuu întreabă:
DavidAndrei33 întreabă: