anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu imi merge metin2? Ce sa fac ca sa imi mearga?

83 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| denisrdv1 a răspuns (pentru Resident0):

Fratilor eu intru pe metin2(Ro; Speed; etc...)Intru normal pe character si dupa mi se stinge calculatorul

| Cristian_Legrions_1987 a răspuns:

Mie imi face asa: se incarca si apas pe incepe joc, imi scriu numele si parola, dupa aia zie''Contul este blocat,,.Nu stiu ce sa mai fac l-am instalat pe Local disc C si pe Local disc D si tot asa imi face.VA ROG AJUTATI-MA! VA ROOOOOOOOOOOOOOOOG! SUNT DISPERATA DEBEA L-AM INSTALAT! iti zice asa pentru ca, contul a fost banat.

| alexxftwnr1 a răspuns:

Ma ca sa mearga dati Restart la PC sau dezinstalati metinu' si descarcati si instalati iar. 100% merge.

| Holban_Servan_1974 a răspuns:

Nici mie numi mere sa downloadez jocu macar

| asdasdasdasdasd111 a răspuns:

Nici mie nu-mi merge Metin!
Instalezati-l si apoi te loghezi!(daca ai cont)!

| Stefyyzxx a răspuns:

Metin2 ro sau ce fel de metin? ca te ajut eu.

| ady_3580 a răspuns:

1- Instaleaza Metinu-l care il joci.
2- Fa-ti cont.
3-Instaleaza Net framework 3.5.
4-Bafta.
funda?

| Aleksandru97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai intrat pe e-mail, si ai dat click pe linkul trimis de ei?

| Aleksandru97 a răspuns:

DOAMNEEEEEEEEEEEEE. intri pe email si dai CLIK pe LINKUL trimis de ei.
LINKUL te duce inapoi pe SITE-UL lor, acolo o sa scrie ####>>>CONTUL A FOST ACTIVAT!

| Daniel_Denis_Duna_1992 a răspuns:

De ce nu imi merge metin2arena nu mi se incarca upades?

| maresdanut a răspuns:

La metin2bz dc zice ca contul este blocat

| GarigAndrei77 a răspuns:

Care ma ajuta si pe mine cu o problema nu mi se deschide metin2 4yours dau pe auto patch si nu mi se deschide nimica id meu mess streng_flavius_puya

| sasasasas a răspuns:

Trimite big 11435333 la 7465 si primesti 1 kk dar ai grija la spatiul dinter big si 1145

| StefanPlictisitor a răspuns:

Zimice ce metin e ca te ajut eu

| madalinalex a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=Ai_YRo5gr8U uite aici poate iti este de ajutor mie imi merge

| xxmetinistuxx a răspuns:

Nici mie nu imi merge imi da eroare

| andreitzu a răspuns:

Donwladeazal din nou si mere oricum metinurile astea is pfff doar united ii tare. funda plssss

| polonik123 a răspuns:

asa imi da daca ma joc metin2inushi Sorry, Youe system does not support 3D graphips, please check your hardware and system configuration then try again.

| polonik123 a răspuns (pentru myke):

Asa imi da cand ma joc orice metin2Sorry,Your system does not support3D graphips please check your hardware and system configuration then try again.

| noses123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai mie nu-i scrie la ch. e naspa

| noses123 a răspuns:

Da iti scrie ceva linga ch?

| ViperXd a răspuns:

Verifica in meniu start pe executare{run} si scrii dxdiag si da ok iar acolo te uiti ce directx ai. Pentru metin iti trebuie directx 9.0 daca ai mai muic donloadeazal si instaleaza. bafta funda