Mie imi face asa: se incarca si apas pe incepe joc, imi scriu numele si parola, dupa aia zie''Contul este blocat,,.Nu stiu ce sa mai fac l-am instalat pe Local disc C si pe Local disc D si tot asa imi face.VA ROG AJUTATI-MA! VA ROOOOOOOOOOOOOOOOG! SUNT DISPERATA DEBEA L-AM INSTALAT! iti zice asa pentru ca, contul a fost banat.
Ma ca sa mearga dati Restart la PC sau dezinstalati metinu' si descarcati si instalati iar. 100% merge.
Nici mie nu-mi merge Metin!
Instalezati-l si apoi te loghezi!(daca ai cont)!
1- Instaleaza Metinu-l care il joci.
2- Fa-ti cont.
3-Instaleaza Net framework 3.5.
4-Bafta.
funda?
Ai intrat pe e-mail, si ai dat click pe linkul trimis de ei?
DOAMNEEEEEEEEEEEEE. intri pe email si dai CLIK pe LINKUL trimis de ei.
LINKUL te duce inapoi pe SITE-UL lor, acolo o sa scrie ####>>>CONTUL A FOST ACTIVAT!
Care ma ajuta si pe mine cu o problema nu mi se deschide metin2 4yours dau pe auto patch si nu mi se deschide nimica id meu mess streng_flavius_puya
Trimite big 11435333 la 7465 si primesti 1 kk dar ai grija la spatiul dinter big si 1145
Http://www.youtube.com/watch?v=Ai_YRo5gr8U uite aici poate iti este de ajutor mie imi merge
Donwladeazal din nou si mere oricum metinurile astea is pfff doar united ii tare. funda plssss
asa imi da daca ma joc metin2inushi Sorry, Youe system does not support 3D graphips, please check your hardware and system configuration then try again.
Asa imi da cand ma joc orice metin2Sorry,Your system does not support3D graphips please check your hardware and system configuration then try again.
Verifica in meniu start pe executare{run} si scrii dxdiag si da ok iar acolo te uiti ce directx ai. Pentru metin iti trebuie directx 9.0 daca ai mai muic donloadeazal si instaleaza. bafta funda
d4rk0n3 întreabă:
Pocaituuuu întreabă:
DavidAndrei33 întreabă: