| tibidede a întrebat:

De ce nu merge in fifa 11 sa intru la GAMES MODE? Si la kick off nu pot juca decat cu 4 echipe? Va rog spuneti-mi si mie?

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Nu. Te-a minţit cineva. Dacă îl cumperi e şi normal să nu fie virusat. Dacă-l descarci ilegal, sunt situaţii şi situaţii. Dar rar e vorba de un virus real. De obicei antivirusul vede softurile care-l fac să meargă fără licenţă drept viruşi. Asta nu înseamnă că sunt. Dacă mai şi ştii de unde să le iei, merg fără probleme. Nu mai pleca urechea la toţi proştii.

14 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Eşti sigur că ai luat varianta full? laughing Că după ce zici tu pare să ai un demo.

| tibidede explică (pentru Gizăz):

Da am demo

| tibidede explică (pentru tibidede):

Pai si nu merge la fifa 11 sa joc la games mode? am vaz la alte fifa 11 ca sunt diferite de fifa11 demo si nu prea imi place incerc fifa 11 full

Da-mi si mie o varianta cu fifa 11 full.Dau Funda.

| Gizăz a răspuns (pentru tibidede):

Păi sunt diferite că e full. Adică jocul întreg. laughing) Demo e cum îl ai tu. O demonstraţie înaintea lansării jocului oficial. Nu am de unde să-ţi dau FIFA 11. Au trecut ani de când a apărut. Am doar 14 şi 15.

Pai si cum pot sa am fifa 11 full? si daca a trecut ani de atunci nu se mai joaca fifa 11?

Ai facebook sau skype?

Se mai joacă, dar nu aşa des ca înainte. Găseşte pe unul care-l are.

Hai ca am virusat pc-ul.ok am auzit ca majoritatea jocurilot sunt virusate adica toate asa este?

Ok da-mi si mie fracebok-ul tau sau ceva ce ai?

Nu dau informaţii în afara site-ului.

Pai iti dau eu facebok-ul meu dar imi dai cerere?

Gizaz cunosti pe cineva care stie sa ma ajute sa bag fifa 11 full am bagat-o si nu merge varianta aia dar ar trebui sa se joace des ca este 11 nu este 07 sau alte fifa e aproape mai noua? Ajutama te rog.

Am bagat fifa 11 full mi-a facut-o un prieten mersi pentru sfaturi.