Salut si eu joc mt2 mage sa stii ca poate fii reboot sau or lucra astia GM-ii la server funda?
Dati addla skype:skypeme672...sau la mess:silviu_silk dca merge sv. pls
Nu-ti merge pentru ca GM-urile fac ori updateuri ori sckimba cu totul metinul! in momentul asta chiar se lucreaza clientul!
Ok asta ii ciudat, raspunsu asta ii tarziu dar acum e in august si inca nu merge serverul cand incerc sa ma loghez imi da eroare conectare la server.
Faza este ca Mt2Mage nu se va mai redeschide Cel Putin nu in aceasta viata Fracezi care Au avut Mage Lau inchis din cauza problemelor cu romani 95% din playeri erau romani si faceau probleme ba la francezi ba la alti romani cu furt de itm si cacaturi Si au decis ca sa il desfinteze! Funda?
Lol. Se redeschide maine asa, am auzit . De unde le scoti ?
Mdea... Dppa cum spui tu trebuia sa se deschida pe 15 august, azi suntem in 19 august si metinul tot nu exista! Raspunsul meu de mai sus a fost corect Doresc FUNDA!
Mda, erau niste informatii care s`au dovedit a fii false, dar acum m`am interesat direct de la sursa, de pe facebook-ul lor official, ce au scris ei pe 18 august: "-Metin2Mage va redeschide porţile cu exlucives noi: Imagini de încărcare alimentare Stiri, suporturi noi pentru noi map1 trei regate, produse noi, New GUI, site-ul nou şi mult mai personalizate în Metin2Mage VersionUltime1.0! Site-ul va fi funcţională în curând, precum şi server se va descărca biensur nou client (Metin2Mage-VersionUltime1.0), pentru toate exlucives noi. Data de redeschidere a serverului este xxx respect Blou & Mage."
Pentru ca s-a mutat in alt sait mai mare pentru ca nu putea sa fie mai bine pentru jucatori si asa au decis sa faca un sait mai mare si acolo sa joace
Mt2Mage nu mai exista. Au facut un site de San Andreeas. Nu vreau Funda
Mt2Mage nu mai exista. Au facut un site de San Andreeas. Nu vreau Funda