Din cauza "mineritului" dupa cryptocurrency..bitcoin, ethereum etc. Cerinta de placi video este mult mai mare decat se produc si de asta e "criza" in care suntem.
Merita mineritul? cum fac si minerec si eu am o placa video amd 280x 3gb
Nu stiu ce sa zic, nu prea merita....ca sa merite trebuie sa ai un sistem dedicat pentru asa ceva, format din macar 20 se placi video care sa ruleze 24/7 si sa muncesti pentru fermele altora....asa, nu stiu daca o sa-ti platesti curentul cu ce castigi
Daca vrei sa castigi din minerit a nevoie cam de minim 15 GTX 1070, mai ales ca este un consum mare de curent. Deci este riscant plus ca valoarea bitcoinului poate scadea peste noapte
15 placi? eu am decat 2x pci x16 deci maxim 2 placi, asta inseamna ca imi trebuiesc 8 placi de baza, 8 procesoare 8 surse etc. trebuie sa fiu milionar si poate imi recuperez investitia, nasol oricum am vandut 280x-ul acum imi voi lua un gtx 1050ti 4gb nou (placa veche fusese incalzita la service cu un uscator de par ca nu mai mergea aparea liniii pe ecran) si mi-au zis ca mai mult de 6 luni nu tine din start
Mda, e nevoie de bani pentru minerit. Si iti recomand sa cumperi gtx 1060 in loc de gtx 1050ti, e mult mai bun si nu e cu mult mai scump.
Merita, eu am fabrica de minat cu profit 450% minez monero
Va sfatuiest sa investiti in ETN luna asta va avea cea mai mare crestere economica!
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă:
anonim_4396 întreabă: