| X3RO a întrebat:

De unde imi pot instala ultima versiune de DirectX?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai Windows 10 mi se pare ca vine deja preinstalat și e necesară doar activarea unei simple opțiuni (ca și NetFramework)

Mult succes! Funda?

https://www.microsoft.com/......tails.aspx

4 răspunsuri:
| X3RO explică (pentru anonim_4396):

Stii daca il instalez, mi se reseteaza tot pc-ul? Gen nu o sa mai am nimic instalat pe el?

| LPCTSTR a răspuns:

De pe site-ul Microsoft, doar nu-l vei lua de pe Softonic, nu?

| X3RO explică (pentru LPCTSTR):

Nu? mersi mult. Stii daca il instalez, mi se reseteaza pc-ul? Gen daca mi se sterg toate aplicatiile instalate?

| LPCTSTR a răspuns (pentru X3RO):

Nici eu nu înțeleg la ce te referi.
Tototuși, din ceea ce spui mă faci să cred cà nu prea știi cum funcționează mediul de instalare a unui program... literally, tu updatezi măcar sistemul?
Ca să-ți răspund la cea mai idioată întrebare pe care necunoscătorii o pun: NU, orice instalare a aduce doar un plus, nu va șterge, doar va pune (desigur, dacă nu-i malware).
Versiunile de DirectX sunt doar niște librării, practic: suportul pe care rulează aplicația respectivă.
Să zicem că ai o platformă, ea reprezentând sistemul de operare, pe această platformă nu poți face nimic dacă nu știi ce să faci; ca să creezi o aplicație (adică o casă) ai avea nevoie de teren și materiale de construcție, vei construi casa și o vei personaliza. Well, DirectX, prin librăriile sale, îți dă casa direct "făcută", sort of, este mai mult o casă pe bucăți unde tu o vei asambla și după personaliza după bunul plac.
Este cam greu de explicat, mai bine vezi ce zice internetul.
Dar nu, nu va șterge absolut nimic (pune niște fișiere și dll-uri și asta e).