| Speed99 a întrebat:

Deci ce jocuri tari stiti pentru PS. CARE SUNT MAI NOI (si scriu cu litere mari ca sa tineti de seama)adica nu genul GRAND THEOFT AUTO VICE CITY adica cel putin din 2009.(asta e optional ce urmeaza) A si puteti sa-mi dati si adrese ca sa vad si niste anuturi despe GTA 5.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| NeluCurcanuuuu a răspuns:

Grand Theft Auto IV sau Nfs Shift 2 sau Mafia 2.

36 răspunsuri:
| Teffan a răspuns (pentru Drimmero):

Mai exista echipa aia? laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Teffan):

E echipa de traditie din Germania, pe vremea lui Hitler castiga tot in campionatul lor,, o echipa iubita la ei acolo, nu ai cum sa le faci rau.
Exista, mi-au batut-o si pe Arsenal acum cativa ani, colac peste pupaza

Apropo,unde a disparut ToT?

Mi-e ca s-a cam terminat era Drimmero si ToT, pe site-ul asta. laughing

Si-a luat vacanta, a zis ca mai revine,, se simte umilit ca tine cu Manchester united, stai ca incepe campionatul peste 2 luni,, sa vezi cum incepe de atunci distractia, o sa fie placerea mea sa rad de el cat si de echipa pe care o sustine!
Nici intr-un caz, a venit vara, ne mai luam si noi vacante, lasam fotbalul pentru alte treburi mai importante, iti placea cum ne ciondaneam sau care e faza?

Adica,timp de cam 1 an de zile, tu si Tot ati dominat TPU-ul prin cantitatea zilnica de raspunsuri.Va vedeam la aproape fiecare intrebare la care raspundeam si eu.

Trânta voastra nu o citeam, pentru ca nu intelegeam nimic, oricum. laughing

Ca sa intelegi, amandoi suntem fanii unor echipe rivale din campionatul Angliei, echipe mari si celebre si prin lume, dupa fiecare etapa ne intalneam aici si ori incepeam eu sa rad de echipa lui, ori el facea acelasi lucru.
cand erau meciurile directe dintre Arsenal si Mutd era nebunai cea mai mare, sa vezi ce se oftica cand i-am batut prin mai)))))