Pana se laseaza poti incerca clonele:
Saints Row
Sleeping Dogs
Watch Dogs
Mafia
Nu mai fi atat de disperat dupa tentativa aceea... Auzeai mai mult despre ea daca hacherii nu furau jumatate din datele jocului, asa ca au trebuit sa lucreze la securitate si inca mai lucreaza in loc sa lucreze la joc. Deci fi nervos pe hacheri!
Apoi mai sunt si alte jocuri bune dar ce sa zic eu daca tu esti disperat dupa acea tentativa. N-am rezistat mai mult de 10 minute in GTA4 si jumatate de ora in gta5. Mi se pare o porcarie, fugind de colo-colo ca un prost Inceputul la GTA5 e destul de promitator, chiar mi-a placut apoi incepe sa-ti dea niste misiuni de rahat fara nici o poveste captivanta, SEC si de rahat! Niciodata nu am inteles cum dracu sunt atat de multi carora le place porcaria aia. RDR este la fel, fugi pe campii goale ore intregi sa se intample ceva
Cele mai tari jocuri de la rockstar sunt Mad Max si Max Payne, de altele la fel de bune nu stiu! La astea 2 da, actiune la greu, poveste superba, captivanta, adevarate capodopere in era gamingului, celelalte doar tentative!
Din cauza ca s-a dat leak la joc in septembrie 2022, red dead redemption 2 e un joc bun l-am jucat are fel de fel de misiuni, jefuiesti trenuri, banci, oameni, este o parte in care ajungi undeva captiv pe o Insula Tahiti parca si trebuie sa supravietuiesti pe insula aia, acolo daca mergi intr-o padure in joc te poti intalni cu un urs care sare pe tine si te omoara, poti vana animale, le poti lua mai multe
anonim_4396 întreabă:
Alexhan întreabă: