| Adi1987 a întrebat:

Din decembrie 2023 si pana acum nu a mai aparut nimic nou de la rockstar games despre gta 6, niciun news, niciun trailer 2, niciun announce nimic, eu cred ca astia au abandonat jocul, trailer-ul 2 trebuia sa apara in decembrie 2024, in el putea sa apara si putin gameplay nu doar cinematic, si se zice ca s-ar lansa in toamna anului 2025, posibil septembrie, octombrie, noiembrie, nu mai cred nimic, pana acum trebuia sa apara mai multe detalii despre joc de la rockstar, si culmea ca din decembrie 2023 nu am mai jucat niciun joc creat de rockstar games, jucam gta 5, gta 4, rdr2 nu mai joc si nici nu cred ca o sa mai joc inca multi ani, m-am cam obisnuit fara jocurile astea, nici nu cred ca gta 6 se mai lanseaza anul asta si se mai zice ca se lanseaza si pe switch 2

8 răspunsuri:
| JCDenton a răspuns:

Pana se laseaza poti incerca clonele:
Saints Row
Sleeping Dogs
Watch Dogs
Mafia

| lpavel a răspuns:

Nu mai fi atat de disperat dupa tentativa aceea... Auzeai mai mult despre ea daca hacherii nu furau jumatate din datele jocului, asa ca au trebuit sa lucreze la securitate si inca mai lucreaza in loc sa lucreze la joc. Deci fi nervos pe hacheri!
Apoi mai sunt si alte jocuri bune dar ce sa zic eu daca tu esti disperat dupa acea tentativa. N-am rezistat mai mult de 10 minute in GTA4 si jumatate de ora in gta5. Mi se pare o porcarie, fugind de colo-colo ca un prost laughing Inceputul la GTA5 e destul de promitator, chiar mi-a placut apoi incepe sa-ti dea niste misiuni de rahat fara nici o poveste captivanta, SEC si de rahat! Niciodata nu am inteles cum dracu sunt atat de multi carora le place porcaria aia. RDR este la fel, fugi pe campii goale ore intregi sa se intample ceva laughing Cele mai tari jocuri de la rockstar sunt Mad Max si Max Payne, de altele la fel de bune nu stiu! La astea 2 da, actiune la greu, poveste superba, captivanta, adevarate capodopere in era gamingului, celelalte doar tentative!

| Adi1987 explică (pentru lpavel):

Din cauza ca s-a dat leak la joc in septembrie 2022, red dead redemption 2 e un joc bun l-am jucat are fel de fel de misiuni, jefuiesti trenuri, banci, oameni, este o parte in care ajungi undeva captiv pe o Insula Tahiti parca si trebuie sa supravietuiesti pe insula aia, acolo daca mergi intr-o padure in joc te poti intalni cu un urs care sare pe tine si te omoara, poti vana animale, le poti lua mai multe

Are grafica destul de buna, realistica

Nu este niciun joc Mad Max facut de rockstar games, tu pe ce lume traiesti?

Esti beat?

Ma ratatule daca nu stii pe ce lume traiesti, nu posta raspuns

| lpavel a răspuns (pentru Adi1987):

La cat de disperat esti tu cu m-a t a si tot neamul tau e ratat! Eu doar mi-am zis parerea dar se pare ca in disperarea ta de prost nu stii sa accepti opinia altuia! Sper sa nu mai scoata GTA6 niciodata sa vedem vei supravietui? laughing