League Of Legends, deoarece:
Este mult mai friendly cu incepatorii, avand tutoriale si co-op pe care le poti juca pentru a te antrena inainte de a merge pvp sau rank.
Are mai multe moduri de joc (classic adica 5v5, mai este 3v3, dominion care e un 5v5 cu alte obiective si o data la aproximativ 2 luni se baga un mod nou temporar).
Nu necesita PC atat de performant, acest joc functionand si pe PC-urile mai vechi, asta fiind un plus in ziua de astazi deoarece nu tot sunt hardcore gamers si isi permit sa bage mii de lei in el.
Stilul grafic mi se pare mai tare, mai potrivit cu tema jocului.
Campionii sunt mult mai unici, nu se aseamana intre ei iar daca inveti sa joci un campion bine de tot, s-ar putea sa scapi si de counters.
Muzica mi se pare de asemenea foarte buna desi folosesc un playlist propriu pentru ca am alte gusturi muzicale.
Turnee, Streamers de calitate, toate pentru cel mai popular joc, League Of Legends.
Singura chestie pe care o urasc este comunitatea, plina de trolls, flameri si no-liferi. Pacat, jocul ar putea fi mult mai "mare" daca nu ar fi o comunitate asa de toxica. Chestia asta ii face pe noii jucatori sa renunte usor la el. Dar daca ai putea sa treci peste asta, ti-ai gasit jocul care-ti va ocupa mult timp. Bafta!
Acelasi argument? Dota 2 e diferit de LoL in multe privinte.
Imi place cum jocul e mai deficil dand in special penalitatile care te forteaza sa ramai in viata.Eroi in Dota 2 sunt extrem de diferiti daca ma intrebi pe mine.Acum inteleg ca dota are terinte mai mari decat LoL si chiar un prieten de al meu are probleme constant dar cu un PC construi din 2010 in coace oricine poate juca pe low.
Asta e subiectiv oricum.Dota 2 e bucuroara sa iti dea cai sa te sinucizi sau sa ucizi coechipieri daca nu esti atent.
Am jucat ambele jocuri dar LoL m-a atras mai mult asa ca am ramas pe el. Si Dota e ok dar nu e pe gustul meu.
Eu voi spune Pro si con-urile la ambele jocuri!
DotA 2 :
Pro :
-A fost creat primul... Asadar nu este o copie!
- Comunitatea este mult mai matura si buna, doar rusii te injura.
-Jocul... Multe caractere usor de jucat. Mai multe chiar decat pe LoL.
-Toti eroii sunt gratis... Cat de smecher e asta?
- Mai mult de 10 mod-uri de joc!
-Tutoriale, dupa parerea mea mai usoare
Cons :
-Necesita PC mai bun.
-Meciurile se gasesc mai greu
-Nu te va invata nimeni cum sa joci
LoL :
Pro:
-50% dintre playeri sunt de treaba si ai ce face cu ei.
-La inceput ai 2 tutoriale
-Poti sa joci la boti pana la lvl 30 si sa acumulezi skill acolo (nu recomand fiindca botii sunt foarte slabi... De la level 10 max du-te pe playeri)
-Mod-uri multe de joc!
Cons :
-Cealalta 50% din comunitate este facuta din retardati, polonezi, flameri, troll-eri, DC-eri, feed-eri si in special inamici care iti dau report fiindca i-ai batut in meciul acela si se oftica.(poti sa iti iei ban de la ei si 1000 de zile!(Pe Chat))
-Trebuie sa stii sa joci... Destul de bine...
-Greu la inceput, usor la final!
cam atat am avut de zis despre ambele jocuri si o sa adaug cate 2 champi usor de jucat pentru fiecare joc! DotA 2 : PUDGE JUGERNAUT! LoL : Master yi, Trynda
Scz,dar merg pe Valve.Imi place Dota2 si pe cat imi place si LoL m-am obisnuit sa cooperez cu echipa sau sa shimb iteme.Si faza cu toti eroi gratis vs 2 zile pe orau in LoL ajuta cand joc cu prieteni.Intrebarea "Ai acel erou?" m-a iritat destul.
XD si eu as alege dota dar deja am 2 conturi de 30 pe lol si unul de 7 :/
Nu prea vreau sa renunt
DavidAndrei33 întreabă: