| denisTiky a întrebat:

Eroare la Sniper Elite 3! Va rog ajutor, deshchid sniper elite 3 si imi da failed to initialise mantle (mantle e un dll pe care tocmai l-am bagat in sysWOW32) error code 0

Funda! Nu stiu sa rezolv eroarea nicicum!

5 răspunsuri:
| mario366 a răspuns:

Mantle? Din cate stiu eu e un program care vine cu Sniper Elite 3 (in foldere il poti gasi) dar e doar pentru AMD daca nu ai AMD nu ai nevoie de el daca ai AMD doar instaleaza-l din folder-ul jocului

| denisTiky explică (pentru mario366):

Mantle32 e dll, poti sa il cauti pe dllfiles si sa te convingi. Dar am luat jocul din alta parte si acum merge, e totul ok. Ms de raspuns oricum!

| mario366 a răspuns (pentru denisTiky):

Man...mscv_100 e un Dll dar nu il iei si il bagi intr-un folder el vine cu un program de instalare asa functioneaza Dll daca le bagi in System risti doar sa il **** ca alt ceva nu rezolvi...

| denisTiky explică (pentru mario366):

Amm... la ce program te referi? Eu iau dll-uri de pe dll-files si tot timpul cand descarc un dll acesta vine singur in arhiva (sau cu ceva notepad neimportant, nu stiu sigur) si fara vreun program sau ceva. SI am vazut si pe internet tutoriale despre unde pui dll-urile cand iti zice undeva ca lipseste... Si in toate(tutorialele) arata ca dll-urile sunt puse in System32 sau ceva SysWOW64 sau in fisierul cu jocul/programul.

Pe siteul dllfiles exista un singur program, program care iti pune toate dll-urile sau ceva de genul, dar nu ma intereseaza acel program sincer sa fiu ca sunt de toata...

| mario366 a răspuns (pentru denisTiky):

Man nu crede tot de pe internet, Mscv_100 (110 restul) apartin de Microsoft Visual C, degeaba le pui in SysWOW64 pentru ca ele nu au cum sa ruleze e ca cum ai face un folder ai scrie pe el "Gta 12412" si ai pune in el un text document si apoi te miri ca nu merge...