Frate deci empire metin2 este cel mai praf server faci in 3 zile totu +9 pentru ce frate? trebuie sa te zbati un pic. FUNMT2 alt sv de ratati intru acolo si constat ca se poate fura contul si inca ceva multi GM CU ARFE deci FINALONGJU2 cu Gm super tari fara arfe un joc superb si este totusi dificil sa fim seriosi
Eu in romana nu stiu nici unul dar daca vrei sa iti scrie itemele in romana uite un site dar sa stii ca misiunile ti le da in chineza www.metin2gx.ro
NU exista privat romanesc metin2...Privatele pot fi in germana, chineza, engleza, franceza, italiana dar in niciun caz romana. Ce?stiu romani nostri sa faca ceva calumea?
Este metin2ro speed pentru detelaii dati acc la id: alexy_al3xtzu e su[er tare:X:X:
Scrie pe google metin2 servere rpivate si gasesti 100 de servere private in toate limbile
Da,Metin2X,Metin2Light,Metin2Energy,unele nu sunt romanesti da's full de romani, rar gasesti unu de alta natie.
Da frate exista o multime de servere private ro cuum ar fi mt2 gx mt2 hammer mt2 adventure mt2 yahoo si o multime