Exista logik dar nu mai stiu cum ii zice dar exista si e misto pe server-ul ala privat toate armele itipica +9 direct
Servere private romanesti sunt cate luna si in stele ex. : Hammer Mt 2 (e sv PvP - de duel), Freezetime Metin2, Metin2 Tim etc... astea le-am jucat si mi s-au parut bune mai ales Hammer care, din 2010 pana cand va mai exista introduce iteme noi (arme, armuri, potiuni, mounturi etc)
Da,exista stiu eu unul super tare cresti repede, si faci bani super repede, daca vreti sa il aflata adaugati adresa mea de mess lur_andrei17!
Da exista si www.metin2.ro nu este server privat pentru ca apartine de GameForce... uite un forum despre servere private romanesti gasesti tot ce vrei acolo;) http://www.4metin.net/ acum depinde de tine ce preferi...bafta
Doamne unu zisa ca iti faci armura de lv 66 +10 e +9 boule dar se transforma in king daca o mai pui la fierar op data ce naroji si eu joc pe ala e fain incercati
Exista servere metin2 ro uite cateva :
-pvm:Metin2 tim ( www.metin2tim.ro ); Metin2 epical (www.metin2epical.ro); Metin2fzy (www.metin2fzy.ro)
-pvp Hummer (www.mt2hummer.ro )
bafta
EMPIRE e cel mai taree joc de o saptamana si sunt lvl 96 cu king2 faraonica +6.si alte iteme mistoo.party+6 intrA E SUPER penelopa nu stie unde sa creaska. funda? plssss.sua mai exista metin2 tim e super dar cresti greu de la lvl 60
e romanesk are lazi la shop-uri funda? pleasee
Www.metin2privat.ro Metin2Chaos ( cel mai reusit server privat romanesc ) incercati-l si va veti convinge!
Nu e privat, desi e romanesc nu e privat.
Daca asta e privat
Bah eu am avut lv 100 sura full p king 2 desert +9 bio +9 scut epic 75 +9 32k pv (putin pv da nu asta conteaza ) dadeam 45k din sfera si cu critica 72
Noul site de la empiremt2.eu este Http://www.empirelegacy.net este un privat de mt2 cunoscut si foarte misto...merita jucat.INTRA SI TU!
Ma sunteti toti niste fraieri, EXISTA server privat romanesc, pe site-ul www.metin2gx.ro, 100% romanesc si adevarat. Incearc! (ultima data cand am verificat, serverul 1 era plin, si 2 aproape plin, dar mai nou a aparut 3).
Sall...nu este metin2 privat server 100% in romana dar e echipa(adica GM, GA, SA etc)
Antoniajahah întreabă: