| Derpescu a întrebat:

Exixsta server privat romanesc pe metin2?

3036 răspunsuri:
| danny_7173 a răspuns:

Exista logik dar nu mai stiu cum ii zice dar exista si e misto pe server-ul ala privat toate armele itipica +9 direct

| Bogdan8102 a răspuns:

Exista cum sa nu fie.

P.S: Asta-i record national... 3036 raspunsuri!

| AdaLeo a răspuns:

Servere private romanesti sunt cate luna si in stelelaughing ex. : Hammer Mt 2 (e sv PvP - de duel), Freezetime Metin2, Metin2 Tim etc... astea le-am jucat si mi s-au parut bune mai ales Hammer care, din 2010 pana cand va mai exista introduce iteme noi (arme, armuri, potiuni, mounturi etc)

| ZuAgain a răspuns:

Da

| aaaalexa a răspuns:

Cel mai tare Metin2 sv privat GodOFWar romanesc te da GM cu 50kk

| roby2oo0 a răspuns:

Azi se deschide arena devill is 127 lv daca vrei poti intra

| ReSpawn17 a răspuns:

Da,exista stiu eu unul super tare cresti repede, si faci bani super repede, daca vreti sa il aflata adaugati adresa mea de mess lur_andrei17!

| alexutzu997 a răspuns:

Da exista si www.metin2.ro nu este server privat pentru ca apartine de GameForce... uite un forum despre servere private romanesti gasesti tot ce vrei acolo;) http://www.4metin.net/ acum depinde de tine ce preferi...bafta

| Th3J0k3r a răspuns:

metin2 gx e romanesc.

| Th3J0k3r a răspuns:

Metin2 gx e 100% romanesc

| infernome a răspuns:

Uite un server romanesc si e privat http://www.metin2tim.ro/

| Pell a răspuns:

Da metin2 ro metin2 tim metin2 guabina
metin2 free metin2 fun

| AlbertRock a răspuns:

Cauta aici in top 100: http://topofgames.com/Metin2/
Da-mi findita

| xxxtzogo1xxx a răspuns:

Doamne unu zisa ca iti faci armura de lv 66 +10 e +9 boule dar se transforma in king daca o mai pui la fierar op data ce naroji si eu joc pe ala e fain incercati

| yovlad a răspuns:

Da exista daca vrei iti dau id-ul meu si ma contactezi vlad_vlid.

| B530Mihai a răspuns:

Exista servere metin2 ro uite cateva :
-pvm:Metin2 tim ( www.metin2tim.ro ); Metin2 epical (www.metin2epical.ro); Metin2fzy (www.metin2fzy.ro)
-pvp Hummer (www.mt2hummer.ro )
bafta

| daniii_9845 a răspuns:

EMPIRE e cel mai taree joc de o saptamana si sunt lvl 96 cu king2 faraonica +6.si alte iteme mistoo.party+6 intrA E SUPER penelopa nu stie unde sa creaskalaughing. funda? plssss.sua mai exista metin2 tim e super dar cresti greu de la lvl 60winking e romanesk are lazi la shop-uri funda? pleasee

| digitalboy a răspuns:

Http://www.metin2.ro asta nu e server privat de metin 2 romanesc?

| 3nigma a răspuns (pentru digitalboy):

Www.metin2privat.ro Metin2Chaos ( cel mai reusit server privat romanesc ) incercati-l si va veti convinge!

| CutieBear a răspuns (pentru digitalboy):

Nu e privat, desi e romanesc nu e privat.

| Cairo a răspuns (pentru digitalboy):

Daca asta e privatlaughing

Răspuns utilizator avertizat
| Katy3 a răspuns:

Nu exista
exista decat in engleza si in germana
sorry
(sper sa dai fundita)

| RyKaRdO a răspuns:

Da cu siguranta

| 3dyTzz a răspuns:

Bah eu am avut lv 100 sura full p king 2 desert +9 bio +9 scut epic 75 +9 32k pv (putin pv da nu asta conteaza ) dadeam 45k din sfera big grin si cu critica 72 big grinbig grinbig grin

| BoBo_4541 a răspuns:

Www.Metin2gx.ro Daca asta nu e privat ma spanzur;).

| Bogdybobo a răspuns:

Noul site de la empiremt2.eu este Http://www.empirelegacy.net este un privat de mt2 cunoscut si foarte misto...merita jucat.INTRA SI TU!

| unknown_3461 a răspuns:

Ma sunteti toti niste fraieri, EXISTA server privat romanesc, pe site-ul www.metin2gx.ro, 100% romanesc si adevarat. Incearc! (ultima data cand am verificat, serverul 1 era plin, si 2 aproape plin, dar mai nou a aparut 3).

| dany03 a răspuns:

Sall...nu este metin2 privat server 100% in romana dar e echipa(adica GM, GA, SA etc)