Sau scrie pe net ultimate cheat gta sa v.1 Si le bagi in cleo daca stii pentru cleo scrii pe net cleo gta sa si il descarci pe ala 4 si il instalezi in gta sa. pentru ultimate cheat in joc apesi Ctrl + c.
Si pe romana imi zici te rog? )) Nu am inteles aproape nimic?! Ce e cu ultimate chatu si cu cleo?
Deci... Scrii pe google cleo sa Download il descarci apoi il instalezi in folderul tau cu gta san andreas apoi scrii pe google ultimate cheat cleo download il descarci si intri folderul cu gta sa acolo este instalat cleo de catre tine intri in folderul cleo si bagi acolo alea de la ultimatecheat.cs sau ceva de genu apoi intri in joc apesi ctrl+c amandoua si iti apare o lista cu coduri cu arme rpg minigun tot.
Prea complicat... Nu poti face tu asta pentru mine te rog? Si imi dai codul pentru minigun? Iti dau nu numai funda, ci si voturi bune
La o caldire in constructii pe acoperis este minigun da trebuie sa debochezi un oras
Nu trebuie neaparat deblocat acel oras Am vreo 45 de misiuni facute, si nu am Las Venturas deblocat Dar am cautat pe youtube si am gasit unele locuri unde se ascunde minigun-ul Oricum, scuze dar nu iti pot da tie funda, cel de dinainte ta s-a chinuit sa raspunda mai mult putin, si oricum am aflat de minigun de pe youtube, inainte sa imi zici tu O sa i-o dau lui, imi pare rau. Multumesc oricum si tie