| SiderS a întrebat:

FUNDA! Salut TPU imi puteti spune si mie ce taste trebuiesc apasate in darksiders 2 la The Ivory Citadel la puzzle cu portalele...adica pe ce apasa sa deschid alt portal prin altul daca intelegeti happy FUNDA!

Răspuns Câştigător
| figaro a răspuns:

Uhm...nu imi aduc aminte cum am rezolvat,dar din ce zice tipu din videoclip,dai split souls, lesi prima poarta jos, deschizi un portal pe acel perete,(portal normal nu super charged), ridici zidu inapoi, deschizi un portal (din nou tot normal) pe acea stanca si tragi prin acel portal unul super charged (sau cum se numea) bafta :d

3 răspunsuri:
| figaro a răspuns:

Din cate imi aduc aminte nu poti, daca tereferi cumva la faptul ca sa tragi dinafara portalului prin el intr-o zona de pe perete, nu stiu de ce puzzel zici, l-am jucat de multa vreme.Cand vrei sa deschizi portalu tine clic dreapt amai mult timp (sau scrool, nu mai stiu exact care era butonul cu care foloseai acea "arma")si cand treci prin acel portal te arunca mult mai tare, trebuie sa le deschizi pe amndoua incelasi mod ca sa aiba efect, sper ca ti-e de folos.Bafta

| SiderS explică (pentru figaro):

Ma refeream la partea asta https://www.youtube.com/watch?v=oqqH4a8dElA uitate de la minutul 16:00 poate ma poti ajuta ma chinui de ceva timp. :)

| SiderS explică (pentru figaro):

Mersi m-a ajutatwinking