| yosirestu a întrebat:

FUNDA! Va rog spuneti-mi si mie care stie de ce nu merge sa joc 4story? am bagat windows 7 ultimate de curand si am descarcat 4story l-am instalat si cand ii dau sa il joc imi da o eroarea ceva despre draivare ca nu mai stiu bine ca acum l-am sters.va rog cine stie!

6 răspunsuri:
| panther2007 a răspuns:

Totul tine de configuratia ta, de obicei eroarea se primeste din cauza unui fisier lipsa sau din cauza directx.Insa uneori unele jocuri downlodate de pe net au probleme si nu permit a fi deschise, incearca sa downlodezi din nou acest joc(si cauta cerintele minime, si vezi daca te incadrezi in ele)

| yosirestu explică (pentru panther2007):

Pai mie imi da ceva de genu ca placa video nu a fost acceptata s-au draivarele nu au fost...

| panther2007 a răspuns (pentru yosirestu):

Atunci iti recomand sa reinstalezi driverele placii tale video, in cazul in care eroarea persista poate fii devina directx-ul adica placa ta sa aiba directx10 iar jocul sa ceara directx11

| yosirestu explică (pentru panther2007):

Pai cand am avut windows XP a mers dar am instalat 7 si cand il instalezi nu iti cere draivare nu iti cere mai nimic dar ar trebui sa se instaleze singure draivarele

| panther2007 a răspuns (pentru yosirestu):

In anumite cazuri este necesara o upgradare a driverelor.Iar daca tu unu spui ca respectivul joc ti-a functionat pe xp, dar pe windows 7 nu o face, posibil sa fie de vina numarul prea mic de ram.Cati gb de ram ai?

| XeVoNY a răspuns:

Eu Nu Stiu Si Eu Am Tot Aceasi Problema, Dar Tot Dau Funda La Cine Imi Raspunde! Cat Mai Repede Pentruca Plec La Ski In Austria Si Nu Mai Am Timp! Dar Eu Cred Ca Trebuie Sa Iti Actualizezi Driverul Dar Nici Eu Nu Stiu Cum!