Salut. Pai si eu cam astept cu sufletul la gura jocul asta si am tot urmarit toate stirile. Din cate am inteles cerintele jocului nu au fost anuntate oficial. Dar fii atent : Placa video ma ingrijoreaza, in rest e la fel ca al meu. Daca iti permite bugetul ia-ti un i5 - cam 800 lei tot asa pe multi ghz iar pe langa el mai pui si o placa video GTX 750 - 700 lei. Nu schimba doar placa video ca i3-u nu duce daca vrei GTX. Dar in general, o sa mearga, pe low spre medium dar o sa mearga. Daca iti merge Watch Dogs atunci sigur merge si GTA V. Funda?
Salut!
GTA V a aparut de mult (17 septembrie 2013).
1 Dispui de minimul de cerinte necesare.
2 Nu dispui de rularea jocului foarte bine (Placa video).
Cerinte minime si Recomandate.
-2. 4Ghz pana 3. 66Ghz
-2Gb Ram pana 6Gb Ram
-Placa video 512Mb pana la 2Gb
-DirectX 9 pana la DirectX 11
-Hard Dirsk 20Gb pana la 40Gb.
-Orice system de operare merge (Windows Xp, Vista, 7, 8, 9, Linux).
Astai minimul si recomandarea pentru cerinte.
Tu dispui intre Low-Medium (slab-normal).
3 Display (revolutia incepe de la):
1080-1024
1680-1050
Pana la revolutia HD.
Exista si Revolutie HD.
Da stiu si eu nu sunt handicapat, apare in toamna asta prin octombrie-noiembrie a fost si anuntat de Rockstar.
Dumnezoo de ce raspundeti toti cu gta v a aparut nu stiu cand decat pentru console etc, cand a fost ANUNTAT OFICIAL DE ROCKSTARS Lunea trecuta.
Nu vad dc l-as rula prost cand am rulat Thief 4 in medium cu 35 fps la rezolutie maxima (a monitorului meu vechi adica 1280x10124). Si toti stim ca Thief 4 are cerinte mai mari decat gta v. Cum am spus TOATE jocurile de pana acuma le-am rulat in mediu-high.
Can i run it? pe gamedatabase...
pe bune acu, de unde vrei sa stii daca nu o iesit inca pe pc?
avand in vedere ca e un joc din 2013 probabil o sa-ti mearga... degeaba ne dam cu presupusu asa.
Eu ma gandesc sa cumpar un AMD Radeon R7 X260 2GB GDDR5 128 bit la 600 de lei. Si da stiu ca i3 meu ar trebui schimbat cu macar un i5 dar nu am nevoie la momentul actual. Daca imi merge gta v pe mediu cu rez maxima si 35 fps eu sunt multumit.
O sa-ti mearga poate chiar cu 60 fps pe medium dar atunci cand o sa mergi cu masina sigur o sa mearga in imagini. Se schimba detaliile foarte rapid iar pana ce ajung la placa video trebuie sa mearga cu 10-20 fps. Pe low iti dai seama ca merge 100%.
Vedem , oricum intentionez sa strang bani pentru un PS4+GTA V cand apare.