| MaduMadutsa a întrebat:

Heey salut! Am si eu o problema cu sims 3. Nu stiu ce are darcand intru in jocsi trebuie sa imi aleg "familia" nu imi apare nimic. Adica nu sunt orase, famliile pe care le aveam, nu apare niciin meniu nimic, si nici nu merge sa incep un joc nou. Aveti idee de ce se intampla? Tin sa amintesc ca am instalat si niste moduri de pe modthesims si thesimsresource.Dar le-am sters si tot nu merge.
Va rog sa ma ajutati! Dau funda bineinteles! :*love struckhappy

4 răspunsuri:
| anonymous123bbe a răspuns:

Buna :*! Si eu am avut o problema asemanatoare. Acele lucruri luate de pe modthesims si thesimsresource nu au afectat jocul. Poate ca ai stres ceva din joc din greseala. Eu am reinstalat jocul iar apoi mi-a mers. Din pacate mi s-au sters familia si tot. App...ai vreo expansiune a jocului instalata? adica gen sims 3 island paradise etc.

| MaduMadutsa explică (pentru anonymous123bbe):

Da, am. island paradise, late night, diesel, pets, ambitions, showtime, season, generation. Cam astea le am.

| anonymous123bbe a răspuns (pentru MaduMadutsa):

Pai probabil ca una din expansiuni ti-a afectat jocul sau calculatorul tau nu suporta. Oricum cam singura solutie e sa-l instalezi din nou. Daca gasesti alta solutie as vrea si eu sa o aflu. happy

| MaduMadutsa explică (pentru anonymous123bbe):

L-am reinstalat. Merge acum big grin. Dar cum sa fac cu expansiunile ca ele nu apar in joc. ce trebuie s ale fac sa mearga in simsul asta care l-am reinstalat acum?