| mrshot a întrebat:

Hei! Am o intrebare pentru cei care joaca League of Legends. De curand am facut lvl 30 si din cate am inteles, ca sa avansez in liga trebuie sa fac nu stiu cate puncte ( LP ) si sa castig cateva meciuri. Imi poate spune cineva unde pot vedea cate LP am? Dau funda, mersi.

4 răspunsuri:
| LeMet1ng a răspuns:

Intri pe profilul tau si ai in dreapta jos LP
Sper ca te-am ajutat happy

| mrshot explică (pentru LeMet1ng):

Ori nu imi apare ori nu stiu unde sa ma uit laughing Deci in dreapta jos am acolo Ranked si imi apare iconita aia Solo/Duo. Doar atat...

| IoNuTz96 a răspuns:

Din moment ce ai atins lvl 30, ti se deblocheaza acceslul la meciurile ranked, adica la cele solo/duo ranked.
Pentru inceput trebuie sa joci 10 meciuri ca sa fii retrogradat intr-o divizie si doar apoi dupa, in moment ce avensezi in acea divizie o sa poti vedea lp-urile.
De exemplu, dupa ce faci cele 10 meciuri de retrogradeaza in bronz 1. La inceput o sa ai 0 LP. Dupa ce o sa joci si o sa castigi, o sa primesti LP-uri pentru fiecare meci castigat, de exepmplu o sa primesti 20 pentru un meci castigat si o sa pierzi 15 pentru unul pierdut. In momentul cand ajungi la 100 LP, o sa intrii in serii. Fiacare divizie are 5 subdivizie, de exemplu, Bronz are divizile 5, 4, 3, 2, 1. In subdiviziile 5, 4, 3, 2 cand ajungi la 100 lp, o sa intrii in serii si va trebuii sa castigi 2 din 3 meciuri. Cand ajungi in Bronz 1, si vrei sa avensezi in Silver 5, va trebui sa castigi in serii 3 din 5 meciuri. La fel dpaia urmeaza Silver 4, 3, 2 si 1 si dupa aia urmeaza divizia gold cu subdiviziile 5, 4, 3, 2, 1 si asa mai departe.
Sper ca te-am lamurit happy

| IoNuTz96 a răspuns (pentru IoNuTz96):

Deci, ca sa fie clar. La inceput joci 10 meciuri. Vei fi retrogradat intr-o divizie. Acea divizie are 5 subdivizii. Tu de fapt vei fi retrogradat intr-o subdivizie a acelei divizii. In sudiviziile 5, 4, 3 si 2, dupa ce ai ajuns la 100 lp vei intra in serii. De exemplu esti in Subdivizia 5 a unei divizii iar ca sa treci in subdivizia 4 trebuie sa castii 2 din 3 meciuri. Daca nu, ramai in subdivizia 5. Din momment ce cresti in subdivizii si ajungi in subdivizia 1, dupa ce ai ajust la 100 lp in subdivizia 1, vor abarea seriile in care trebuie sa castigi 3 din 5 meciuri. Daca le castigi vei trece in divizia superioara. Momentan tu nu poti sa vezi LP daca nu ai jucat cele 10 meciuri.