| Zazon1243 a întrebat:

Hei,cine ma ajuta si pe mine sa instalez gta San Andreas? Ca am facut exact cum era pe Youtube am extras obb-ul dar tot nu imi iese. Vreau sa ma ajute cineva care sa imi arate pas cu pas pe messenger. Cine ma ajuta FUNDA! pe Android

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietene,inca ceva ce probabil nu ai retinut. Nu conteaza ce aplicatie pentru dezarhivare folosesti, dar inainte sa lansezi jocul deconecteasa-te de la internet. Presupun ca ai datele salvate in OBB. Redenumeste folderul com.rockstargames.gtasa in com.rockstargames.gtasa1. Apoi dezinstaleaza jocul si instalezi din nou.
Apoi redenumeste folderul com.rockstargames.gtasa la starea originala ( adica sterge cifra 1 ). Lanseasa jocul, dar offline. Dezactiveaza wifi sau datele mobile.

Eu am jucat si GTA VC instalat la fel. Bineinteles, am jucat si San Andreas dar la San Andreas nu merge sa bagi coduri pe mobil cum le folosesti pe PC. La Vice City Mobile se pot baga coduri pe mobil cu un Game Keyboard potrivit.

19 răspunsuri:
| User61 a răspuns:

Aptoide.

| Zazon1243 explică (pentru User61):

Nu mai merge de aptoide trebuie acum sa extragi unele fisere si e mai greu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu recomand aptoide. Risti sa iei virus de acolo. Daca vrei sa instalezi orice joc descarcat in afara Google Play, atunci ai nevoie de ES FILE Manager sau ES FILE manager pro pe care il descarci de pe REVDL.

Cauta fisierul zip in dosarul descarcari, apoi muta fisierul in SD card pentru a nu fi probleme cu memorie insuficienta. Daca ai vreo 32 GB memorie interna, atunci exclude aceasta.

Cauta fisierul.zip, mentine apasat cu degetul pe fisier. In dreapta ( sus ) apar trei puncte in orizontala, ok pe ele si apoi cauta "extrage in".

Apoi selectezi "alege calea" si selecteaza memoria interna ( nu externa ), apoi Android / Obb si dai ok.

Fisierul va incepe sa se extraga si iti va aparea pe ecran cat ai de asteptat. Dupa ce s-a dezarhivat fisierul, intra din nou in memoria interna prin aplicatia ES FILE si cauta folderul andorid/obb. In memoria telefonului. Nu ai treaba cu cardul SD.

Unele arhive zip contin direct dosar com.rockstargames.gtasa in care se salveaza datele jocului, iar dupa ce dezarhivezi se salveaza si acest dosar.

Daca acest dosar exista, in interior fiind datele jocului, instalezi aplicatia GTA SA si nimic mai mult.

Daca datele jocului sunt salvate fara acest folder " com.rockstargames.gtasa ", atunci creaza un folder nou cu aceasta denumire si muti datele jocului in mem. interna, Android/obb/com.rockstargames.gtasa.

Asa se instaleaza un joc luat de pe alt site in afara de Google Play. Retine ca jocul va fi offline si indiferent daca ai cont la ei, nu te va lasa sa te conectezi pentru ca ai nevoie de licenta si tu nu ai asta.

Te salut!

| Mt34 a răspuns:

Distinsul meu domn, te doare buzunarul să dai acolo 20 de lei?

| P3d1a a răspuns (pentru Mt34):

Pentru ce sa plateasca pentru un joc din 2004?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru P3d1a):

Ma intreb cum un joc ca GTA poate sa coste bani in Magazin Play.

| Zazon1243 explică (pentru anonim_4396):

Ai cumva team wiewer? Adica si eu am facut fix acelasi lucru dar am folosit Zarchiver ca asa am vazut pe youtube.Am extras zip. si l-am introdus in obb.N-am probleme cu memoria (am 32 gb) dar cand intru pe aplicatie imi zice"the download isn't starting because you didn't purchase the app". Crezi ca nu merge din cauza ca folosesc Zarchiver?

Dar tu ai reusit prin aceasta metoda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Zazon1243):

Te ajut si prin team viewer. Am nevoie de ID.

Pai eu iti dau id, numai sa ai timp

| Zazon1243 explică (pentru Zazon1243):

Adica da-mi mesaj pe messenger, eu sunt Blioju Liviu Bogdan

anonim_4396

Am timp. Nu am mai folosit team viewer de cativa ani, dar ma descurc eu.

Ok
,mi l-am instalat contacteaza-ma pe messenger daca vrei

anonim_4396

Am block pe Facebook pana pe 18 Decembrie laughing. Bine, asta pe contul oficial pentru ca mai am si alte conturi. Care esti pe Facebook? Mai bine lasa-mi un privat pe TPU cu link direct.

Sper ca nu esti hacker si imi spargi contul daca tiai luat ban laughing

Si poza ta de profil.

Mai esti, adica daca nu ai timp nu e nicio problema

anonim_4396

Sunt. Ti-am lasat mesaj pe messenger.