| Jelewtz a întrebat:

Care credeti ca este mai bun dintre psp si ps3.Eu cred ca amandoua sunt bune dar psp'u e mai ieftin si poti sa asculti muzica sa vezi filme pe cand la ps3 e si mai scump si nu are aceste calitatii

Funda celui mai bun raspuns
P. S.:Vreau raspunsuri cu argumentare

6 răspunsuri:
| AdyxScumpix a răspuns:

Aleg PSP.Fratele meu are PSP si e foarte multumit.Am gasit si asta:
Absolut toate jocurile și toate filmele ce se vor rulate pe PSP sun stocate pe asa-numitele discuri proprietare UMD (Universal Media Disc). Aceste discuri realizate de Sony sunt protejate de o carcasa din plastic, lucru foarte benefic ținând cont că sunt cele mai expuse accidentelor. deși par atât de mici, capacitatea lor de stocare de 1, 8 GB este arhisuficientă pentru orice film sau joc, indiferent de cât de complex ar fi. Totuși, folosirea acestor discuri are și un mic dezavantaj. La fel ca la consolele "mari", există anumiți timpi de încărcare care pot varia în funcție de complexitatea jocurilor. De exemplu, pentru a încărca un intr-o de la Ridge Racer au fost necesare aproape 7-8 secunde. Nu sunt valori extraordinare, însă atunci când presiunea este mare, acestea par o veșnicie.

| gavrisraul a răspuns:

Sa incepem asa:psp-grafica mai slabuta decat la ps3
-poti asculta muzica, vedea poze si cred ca te poti uita chiar la filme.
ps3:grafica mult mai buna
spatiu pentru jocuri mult mai multe
(dacal modezi la fel si psp-ul)
Muzica pe net de exemplu wireless si poti pune si de pe un hdd extern si la fel si filme, poze.
Eu ti-as sugera un ps3 daca nu vrei sa il iei cu tine atunci ar fi mai bun un psp.

P.S:Eu am si un psp de fapt doua si am si un ps3 si stiu ce zic...
funda?laughing)

| Jelewtz explică (pentru AdyxScumpix):

Am sa tin cont de raspunsul tau.Multumesc mai astept si altele!; 0

| Noitzee a răspuns:

Eu in locul tau as alege ps3-ul. Fata de psp are 13 nuclee rezista de 30 de ori mai mult decat un psp sau un xbox, nu se incalzeste asa de usor, Si din cate stiu.Ca sa iti intretii un psp trebuie sa ai si bani. Mai ales ca la noile psp-uri. gen 3004 daca il modezi trebuie sa il tii in standby nu il inchizi. Dece este iarasi o pierdere de timp si de bani. Am avut psp sincer mi-a placut la inceput fiindca aveam 2 dintre jocurile mele preferate si le puteam juca cand vroiam. Bateria ma tinea destul de mult deci era super bine. Dupa ceva timp apar problemele,la butoane, la baterie, ecran.depinde cum il ingrijesti pe unde il tii etc.Acum am un ps3 in camera,il am modat, am zeci de jocuri, Stau la el cate 8-9 ore si tot nu crapa happy De aia iti recomand Ps3-ul.Bine poate tu calatoresti mult si ai nevoie de ceva portabil...Normal ca daca nu stii care este diferenta intre ele ai lua psp-ul doareste mai ieftin. Eu iti spun sa te gandesti de 2ori inainte sa cumperi psp-ul happy

| radu76ers a răspuns:

Salut! Buna intrebare. Jelewtz PS3-ul este o consola care o folosesti doar cu ajutorul unui TV. Cei de la Sony au creat aceste platforme exclusiv pentru gaming. Cu trecerea timpului pe aceste PS cum ar fi ultima apartie 3, poate fi folosit pe post de DVD-Player. Si spre deosebire de anterioarele modele este mult mai puternic si mai performant. PSP-ul dupa cum ii spune si numele PSP= Play Station Portable, este unul folosit sa spunem de "plictiseala". Nu poti spune ca un PSP este folosit pentru gaming. De aceea pe el poti asculta muzica si alte chestii de acest gen. Sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor.

| mihnea759 a răspuns:

Ady tu gresesti psp-ul uitate pe youtube mai intai si raspunde dupa daca stii sa til modezi bine nu ti se va strica si poti sa il incizi, jocul este salvat dar daca tu nu ai psp nu trebuie sa zici ca e prost. Ai inteles eu zic ca el are drepatate in pricinta psp-ului