Lb. De ce? La inceput ti se va parea greu dar, cand inveti itemele pe el poti sa faci juke-uri cu W+ R dar, Lb este si o masina de instakill. Cred ca ai mai vazut in meci-uri o lb cu 5/0 sau ceva de genul care iti dadea Q + W + R + E si facea 3 kill-uri. Cu toate acestea early ea nu este atat de puternica. Iti recomand sa astepti pana la lvl 6 si apoi sa ii ataci pe fraieri xD. Acum off topic : Sa trecem la un build standard de lb ce zici? Primul item care ti-l vei lua este Deathfire Grasp (daca ai lol-ul pe romana cauta item-ul, se face din chestia de 1600 din rabadon si este ca o mana), acum depinde de inamici : Void staff in caz ca ei stackeaza MR(magic resist) si zhonya daca au AD care dau instakill. Daca au de ambele iti recomand intai zhonya. Al 3-lea item poate fi rabadon-ul si al 4-lea hmm... Rilay's cristal scepter pentru slow + tankiness. Si al 5-lea (ultimul) Liandry's troment(masca alba). A da, am uitat de papuci, sorcerer's shoes (ii iei dupa primul item).
P.S. : Da-mi add pe LoL: KriSSu09.
P.SS. : Iti amintesc din nou nu e atat de usor de jucat cu ea dar te obisnuiesti.
Multumesc de raspuns! Eu joc pe EUNE si ma cheama Catastres.Iti voi da add.
Ezreal, mi se pare un campion destul de bun, are escape bun, dmg bun pe Q + cdr mic la lvl mai mre, ultimata pe toata mapa, si poti face harass usor cu el, nu necesita nici mult skill, cred ca ezreal ar fi o alegere buna