Ezreal, mi se pare un campion destul de bun, are escape bun, dmg bun pe Q + cdr mic la lvl mai mre, ultimata pe toata mapa, si poti face harass usor cu el, nu necesita nici mult skill, cred ca ezreal ar fi o alegere buna
Lb. De ce? La inceput ti se va parea greu dar, cand inveti itemele pe el poti sa faci juke-uri cu W+ R dar, Lb este si o masina de instakill. Cred ca ai mai vazut in meci-uri o lb cu 5/0 sau ceva de genul care iti dadea Q + W + R + E si facea 3 kill-uri. Cu toate acestea early ea nu este atat de puternica. Iti recomand sa astepti pana la lvl 6 si apoi sa ii ataci pe fraieri xD. Acum off topic : Sa trecem la un build standard de lb ce zici? Primul item care ti-l vei lua este Deathfire Grasp (daca ai lol-ul pe romana cauta item-ul, se face din chestia de 1600 din rabadon si este ca o mana), acum depinde de inamici : Void staff in caz ca ei stackeaza MR(magic resist) si zhonya daca au AD care dau instakill. Daca au de ambele iti recomand intai zhonya. Al 3-lea item poate fi rabadon-ul si al 4-lea hmm... Rilay's cristal scepter pentru slow + tankiness. Si al 5-lea (ultimul) Liandry's troment(masca alba). A da, am uitat de papuci, sorcerer's shoes (ii iei dupa primul item).
P.S. : Da-mi add pe LoL: KriSSu09.
P.SS. : Iti amintesc din nou nu e atat de usor de jucat cu ea dar te obisnuiesti.
Multumesc de raspuns! Eu joc pe EUNE si ma cheama Catastres.Iti voi da add.