| frafafafaf a întrebat:

Mie mai trebuie sa imi vina procresorul si SSD-ul si cand o sa duc componentele la un centru IT ca se monteze cineva bine. Eu stiu dar mi-e ca fac vreo prostie sau stric ceva si imi este putin frica si daca ii zic acelui angajat care mi-l va monta sa schimbe pasta termoconductoare de la placa video voi avea o sansa la cateva FPS-uri in plus|? PS: Am un GTX1060 3 GB si dupa parerea mea este o placa buna pentru jocurile pe care le joc adica WAR THUNDER, CS GO, WORLD OF WARSHIPS, WORLD OF TANKS, WITCH IT COD MW3 COD MW2 COD MW GHOST COD WARZONE GTA 5 si as dori un raspuns detaliat va rog

Răspuns Câştigător
| Stefan2K20 a răspuns:

Stai linistit ca nu se strica oricum usor nici cu grade mai daca nu trece de 70 grade e perfect maxim 72-74 in jocuri foarte mari

3 răspunsuri:
| Stefan2K20 a răspuns:

Pai nu ai spus si ce PC aveai inainte sa-ti fac o comparatie, dar GTX 1060 3 GB este o placa video extrem de buna, de generatie noua si o sa-ti duca fara probleme jocurile pe care doresti sa le joci. In CS:GO o sa ai 250-300 fps cu setarile pe maxim si in calitatea de 1080p, iar in 720p ai sa ai 350-400, pe GTA 5 o sa ai cu setarile pe maxim 80-90-100fps pe 1080p, iar pe warzone o sa ai in setarile maxim si 1080p 50-60fps, si in restul clar mai mult, warzone fiind jocul cu cele mai mari cerinte din cele sugerate de tine. Bafta si multa sanatate!

| frafafafaf explică (pentru Stefan2K20):

Eu in GTA si 60 de FPS-uri daca prind ma bucur dar acum in momentul acesta am un RX550 si dupa ceva timp am auzit de la oameni care se pricep si multi oamemi au zis asta ca RX550 este o teapa si cam parnaie si am decis sa o schimb cu un 1060 cu un I5-6600K si in cs go in mod normal adica nu in smoke sau cu flash in fata sau in loading screen adica in joc normal mai mult 150 nu prindeam deci voi avea o sansa la catyeva FPS-uri mai mmulte daca voi schimba pasta termoconductoare pentru ca cea din fabrica este cam parnaie

| frafafafaf explică (pentru Stefan2K20):

Sau macar cateva grade mai putin pentru ca nu vrewau sa mi se strice asa de repede placa si as vrea sa o tin ceva timp.