| FataDeCiocolata a întrebat:

Hei TPU nu stiti cumva cum pot sa-mi schimb parola de stardoll sau e-mailul direct din facebook (ca pe stardoll normal nu mai pot intra) Funda maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare!

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Daca ai acces la email -> dă pur și simplu clic pe linkul „Ai uitat parola?" de pe pagina de start. Pentru a primi o parolă nouă, introdu numele de utilizator sau adresa de e-mail și fă clic pe „Trimite parola".

Dacă vrei să primești o parolă nouă pe adresa de e-mail a părintelui, fă clic pe linkul „Obține parolă cu adresa de e-mail a părintelui", care se află de dedesubtul butonului „Trimite parola".

Dacă vrei să îți schimbi parola actuală, mergi pe pagina „Contul meu" și alege linkul „Setări". Fă clic pe linkul „Schimbă parola", scrie noua parolă și apoi introdu vechea parolă pentru a salva schimbările. Fă clic pe Salvează schimbările.

DIRECT DIN FACEBOOK NU POTI SCHIMBA parola sau email pentru Stardoll fara sa accesezi pagina jocului.

Bafta!

| FataDeCiocolata explică (pentru neluL):

Am incercat asta, insa dupa ce am scris numele de utilizator si e-mailul, nu am primit pe mail nimic, am mai incercqat dupa de vreo 2 ori, si tot nu primeam

neluL
| neluL a răspuns (pentru FataDeCiocolata):

Incearca cu alta adresa de email...nu stiu ce sa mai zic dar sper sa rezolvi.