| diannna38 a întrebat:

Hei TPU puteti sa am ajutati cu o problema eu am un Canal de YouTube si vreau sa incep o serie de Freedom Fighters.L-am descarcat am facut tot ce trebuie si cand am intrat in joc mi-a aparut eroarea asta big grinirect3D:Unable to create device.Try changing resolution or color.Cum potrezolva eroarea jocului ca sa il pot juca? Sau explicati-mi de la ce a nu merge jocul. Multumesc Anticipat.Va astept Raspunsurile.

Răspuns Câştigător
| j1NNNx a răspuns:

Pai cred ca e de la resolutia jocului, incearca sa o schimbi.

6 răspunsuri:
| diannna38 explică (pentru j1NNNx):

Pai nu ma lasa sa intru in joc pentru ca dupa ce am intrat in joc ma scoate si de altundeva nu stiu cum sa schimb resolutia

Am reusit sa schimb resolutia dar cand sa intru in joc iar mi-a aparut alta eroare :Fatal error

Fatal:This program requires that the display settings are set to high color or true color

| j1NNNx a răspuns:

Atunci cred ca nu duce pc-ul tau jocul! happy

Hei daca descrac Windows Xp si il pun pe cd care riscul de a avea virusi in windows

| j1NNNx a răspuns:

Virusi pe site oficial de windowsuri nu gasesti niciodata! Iti spun asta sigur. Eu cautam un site si tot nu am gasit, din fericire am prieteni care sa ma ajute. Si apropo eu nu ma refeream la windows, ma refeream la unitate!

Am rezolvat am schimbat Windows-ul.Dar merci de ajutor si am sa iti dau funda