| ღPufuleț a întrebat:

Am si eu o mica problema worried. Cineva tot incearca sa-mi sparga contul de IMVU si eu tot schimb parola si "el" tot continua sa imi sparga contul. Odata cand nu eram pe pc chiar mi-a schimbat si e-mailul si greu l-am mai recuperat.Va rog ajutatima...nu mai stiu ce sa fac worriedpuppy dog eyes!

6 răspunsuri:
| Chαяtreux a răspuns:

Pai daca iti schimbi toate parolele de la mail si cont nu are cum sa iti mai sparga parola.

Răspuns utilizator avertizat
| Psycho777 a răspuns:

Daca ai acceptat vreun program de la acel cineva, inseamna ca ti-a trimis un keylogger. Lui pe email ii apare tot ce faci tu pe pc, pe ce site-uri umblii si ce tastezi, si asa iti poate afla el parola ori de cate ori o schimbi. O idee ar fi sa mergi la vreun vecin/vecina de varsta ta si sa ii ceri permisiunea sa ii folosesti pc, si sa schimbi parola de acolo, apoi sa iti reinstalezi windows-ul pe pc-ul tau, ca sa scapi de virusu ala cu care nesimtitu ala vede tot ce faci tu pe pc tau.

| ღPufuleț explică (pentru Psycho777):

A. nu am acceptat nici un program de la acel "el " sau "ea"... Doar am dat Accept la un chat thinking ...si prin chat nu cred ca merge keyligger.ul straight face

| ღPufuleț explică (pentru Chαяtreux):

Stiu.dar e cam obositor ca mereu sa-mi schimb parolele...Iar eu nu stiu cand va incerca din nou sa-mi sparga contul.